Наградиха инвеститори в околна среда в конкурса на Българския форум на бизнес лидерите

Наградите се връчват за 11-та поредна година

Наградите се връчват за 11-та поредна година

На официална церемония кметът на София Йорданка Фандъкова награди победителите в категория „Инвеститор в околна среда” в конкурса на Българския форум на бизнес лидерите – годишните награди за отговорен бизнес 2013. Това съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Екологията е изключително важна във всяка една сфера на работа, каза кметът на София Йорданка Фандъкова. Екологичните решения са важни както в областта на околната среда, така и за енергийната ефективност, за транспорта.

На първо място в категория „Инвеститор в околна среда” е „Екопак България” за проекта екобус, в който се полуляризира информация за разделното събиране на отпадъци. На второ място е отличена фирма Esri Bulgaria за проект по кампанията на btv „Да изчистим България за един ден.” На трето място е отличена „ЧЕЗ България”.

Наградите се връчват за 11-та поредна година. Председател на журито е кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя връчи наградите и поздрави участниците в присъствието на Ираван Хира, председател на БФБЛ, на министъра на труда и социалната политика Хасан Адемов, на търговското аташе на посолството на Великобритания Тим Буйсере.

Споделете: