Търговският център на бул. Черни връх в столицата – Paradise Centеr, отваря врати тази пролет

Първия лайфстайл МОЛ в страната се реализира  с концепция без аналог в региона

Тази пролет в Paradise Centеr – новият търговски център на бул. „Черни връх“ в София, търговските марки ще предложат своите най-нови концепции за България и региона.

Всички големи международни вериги,  представени в България, откриват свой ключов обект в Paradise Centеr.

Модният лидер Inditex ще присъства с магазин Zara, с нова концепция, а също и с всички свои търговски марки за пазара.

Това ще бъдат най-големите магазини на групата на Балканите. Полският гигант LPP, също цялостно представен от четири магазина, открива Reserved с нов формат,  както и първи за България самостоятелен магазин Mohito.

Kenvelo, New Yorker, L. C. Waikiki, Deichmann, Sephora, DM, GAP, Andrew’s Fashion, Desizo Monni, Imaginarium , Ciela и Комсед са само част от популярните търговски марки, които отварят врати в Paradise Centеr.

Шведската верига H & M Hennes & Mauritz, позната още с предлагането на мода и качество на най-добра цена, ще отвори врати с ключов обект в мола.

Водещата верига от Великобритания Marks & Spencer ще отвори своя първи за Балканите магазин с нов модерен стил, поднесен в “Concept 11”.

Първо за българския пазар ще бъде откриването на магазин Collective – мултибранд формат, в който се предлагат много от топ марките за ценители. Модните бижута и аксесоари Folli Follie също ще отворят своя първи самостоятелен магазин в Paradise Center. За пръв път в България ще стъпи и италианският магазин за детска мода Original Marines.

В Paradise Centеr са обособени и четири специални интериорни зони. На Булевардът, Каньонът и Терасата са представени високи и средно високи марки. Canali, Polo Ralph Lauren, Vogue, Dirk Bikkembergs със своя първи магазин в България, Cesare Paciotti и 4US  са само част от модните предложения.

Четвъртата зона е в сърцето на проекта и представлява градина – два водопада и езеро с мост сред дневна светлина са разположени в централния атриум.

Първата в  България  4DX кино зала със 100 места ще посреща зрителите на Cinema City.  Кино центърът ще отвори с  14 салона, оборудвани с най-съвременната апаратура.

Playground ще представи концепция за семейно развлечение, разгъната на близо 4000 кв. м. Най-голямата боулинг зала в столицата, билярд, 5D кино, аркадни игри, спорт кафе, детски център са само част от атракциите в Paradise Centеr.

Walltopia, българската компания, която е и най-големият производител в света на стени за катерене, ще открие център за забавление на възрастни и деца – Funtopia. В залата от ново поколение за боулдър катерене (катерене на ниски стени), начинаещи и напреднали, семейства и фирмени клиенти, ще могат да предизвикат гравитацията с екстремни, логически и спортни игри.

Световният лидер в търговията на дребно Карфур, разгънат в над 8000 кв.м площ и водещата верига хипермаркети Технополис, са също сред ключовите търговски обекти в  Paradise Centеr. На същия етаж специална търговска зона тип „Хали“ ще предлага деликатеси, подправки, свежи плодове и зеленчуци. Една от най-големите вериги дрогерии DM също ще посрещат клиенти тук.

Флагшип концепция ще имат аптека CSC, както и Мтел. Мобилният оператор ще се предлага услуги в магазин с нов формат на просторни 2 етажа с тераса.

Ресторанти с панорамни тераси и клубна музика ще посрещат клиенти в новия мол.

Познатият ресторант Happy е с изцяло нова концепция с грил и барбекю. Гръцки рибен ресторант, бирария с рок на живо, италиански ресторант, българска кухня и няколко формата кафенета и сладкарници ще предлагат интернационална кухня и атмосфера. Сред наемателите за пръв път на пазара ще видим и сладкарската верига Dodoni.

В първия лайфстайл мол в страната ще отворят врати и Orange fitness център с басейн с олимпийски размер, фитнес, скоуош и зона за спа и релакс, спининг и йога. Sofia Event Center ще предложи най-новото място за събития в столицата, със зала за 2000 човека и открита панорамна тераса.

Сензация ще предизвика и Playground Paradise Land – първият тематичен увеселителен парк. Уникалният за  България проект е дело на водещия италиански дизайнер Валерио Мацоли,  известен с  проектирането на атракции за DISNEYLAND по цял свят. Паркът ще включва 11 атракциона, сред които  тематична „Шоколадова фабрика“ за цялото семейство – деца, тинейджъри и възрастни.

Търговския микс на Paradise Centеr включва и магазини тип хоум декор, модерни оптики, Zoo Mall, както и много други.

Инвеститор в Paradise Centеr е „Булфелд“ ООД.  Проектът се реализира с финансовата подкрепа на УниКредит Булбанк.

Paradise Centеr ще бъде място за семеен отдих и пазаруване за софиянци и гости на столицата. 

Споделете: