Винербергер отваря врати за всички, които мечтаят да изградят своя нов дом!

За 3-ти пореден път компанията организира „Дни на отворените врати“ – на 15-ти март, 29-ти март и 12-ти април 

С настъпването на пролетта настъпва времето, което мнозина са определили да посветят на ремонтни дейности у дома или да стартират най-после процесите по изграждане на своя мечтан нов дом.

Специалистите от Винербергер са абсолютно наясно с това, което следва – посещение на изложения, четене на специална литература, безброй часове, отделени на търсене в интернет пространството на информация за материали, тяхното качество, и още, и още…

Но има и друг вариант, който от компанията предлагат за 3-ти пореден път – лична среща със специалистите на компанията в продължение на три дни – на 15-ти март, 29-ти март и 12-ти април.

Защо да отделите време за тези срещи?

Защото всички знаем, че личният контакт е по-важен и дава много повече информация. Защото точно специалистите могат да вникнат най-добре в дълбочина в проектите на къщи, които ще им представят посетителите и да предложат най-доброто решение според индивидуалните им търсения.

Къде?

Винербергер отваря вратите на шоурума си на адрес ул. „Св. Пимен Зографски“ 4, Бизнес сграда 2, етаж 3.

Какво да очаквате?

100% от времето и вниманието на специалисти

+ БОНУС: гост-партньори ще бъдат колегите на фирмата от Semmelrock Stein+Design (настилки, плочи, паважи, бордюри и декоративни елементи) & Pipelife (пластмасови тръбни системи)

+ БОНУС 2: индивидуална консултация от архитекта на Винербергер (носете чертежи, планове и цялата техническа информация, с която разполагате).

ВАЖНО! Арх. Иванов ще бъде на разположение само в часовете 14:00-18:00.

Събитието е със свободен вход, но регистрацията е задължителна!

Заявете своето посещение на 15-ти март, като се запишете ТУК!

 

 

Споделете: