До 3 юли български предприемачи от творческите индустрии могат да заявят участието си в конкурса Th13teen Arts

Проектът-победител на национално ниво ще представлява България на международния финал през ноември в Копенхаген

Министерството на икономиката и енергетиката предоставя възможност на предприемачите от творческите индустрии в България да участват в престижния международен конкурс за бизнес концепции Creative Business Cup.

Той ще се проведе на национално ниво в близо 40 страни от целия свят, а финалистите ще се състезават помежду си на международния финал в Дания за титлата „Най-добър творчески предприемач в света“ и награда от $50000.

Министерството на икономиката и енергетиката, в партньорство с Фондация Start UP, организира националния етап от Creative Business Cup, наречен Th13teen Arts.

Повече информация за регламента на конкурса можете да откриете на страницата на МИЕ – www.mi.government.bg/bg/themes/th13teen-arts-1284-285.html, както и във фейсбук –https://www.facebook.com/Th13teenArts.

Крайният срок за подаване на формулярите за участие е 03.07.2013 г.

Жури от  специалисти ще селектира предложенията, като най-добре представилите се участници ще бъдат поканени да представят бизнес идеите си на финала на националния конкурс, който ще се проведе на 13.07.2013 г.

Победителят в Th13teen Arts ще представи страната и бизнес концепцията си на международния финал през месец ноември в Копенхаген.

Организаторите от Министерството на икономиката и енергетиката ще осигурят за победителя от националния конкурс специално обучение, което да усъвършенства представянето му пред международното жури на финала в Копенхаген, както и ще  запишат кратък видео филм–визитна картичка за неговата бизнес идея. Разходите за хотела и пътуването до Дания на победителя ще бъдат поети също от организаторите.

 

Споделете: