Димитър Кузманов излиза за първия си мач утре в специалния детски ден на Sofia Open

Лазаров и Донски играят на двойки

(ПРОГРАМАTA НА SOFIA OPEN ЗА 27 СЕПТЕМВРИ)

Димитър Кузманов ще започне участието си на Sofia Open 2022 във вторник (27 септември). Националът на България за Купа „Дейвис“ ще се изправи срещу преминалия през квалификациите французин Юго Юмбер в мач от първия кръг на основната схема не преди 18 часа на централния корт в „Арена Армеец“.

В игра утре – 27.09.2022 г. ще видим и българска двойка. На централния корт, Александър Донски и Александър Лазаров ще изиграят мача си от първия кръг при дуетите срещу Фабрис Мартен и Айсам Куреши.

27 септември е специален в програмата на Sofia Open 2022 – той е официално обявен за „детски ден“ по време на седмото издание на надпреварата от категария ATP 250.

На 27 септември входът за „Арена Армеец“ е безплатен за деца до 14 г., а наред с това за малчуганите са предвидени редица игри и забавления.

Най-голямата новина за българските деца ще е уникалната възможност малките фенове да изведат големите шампиони на централния корт в София за ключовите мачове от турнира.

В специалния детски кът в „Арена Армеец“ по време на детския ден малчуганите ще имат възможност да попълнят талон за играта на Sofia Open „Заедно със звездите“. Това им гарантира участие
в специалната томбола, в която ще бъдат избрани най-големите късметлии, които ще съпроводят на корта едни от най-големите звезди на световния тенис в следващите дни от надпреварата.От 12 до 20 часа на 27 септември децата ще могат да се включат в работилница за приложни изкуства, да се забавляват с мини тенис, народна топка, огромни сапунени мехури, любими анимационни герои. Ще има и кът за четене заедно с известни личности.

ПРОГРАМА ЗА 27 СЕПТЕМВРИ

Централен корт:


Тим ван Райтхофен (Нидерландия) –    Холгер Руне (Дания)
Оскар Оте (Германия)                        –    Драгош Мъдъраш (Швеция)

Фабрис Мартен (Франция)           /  Айсам Куреши (Пакистан) –

Александър Донски (България) / Александър Лазаров (България)

Не преди 18:00 часа:

Юго Умбер (Франция)                  – Димитър Кузманов (България)
Александър Вукич (Австралия) – Фабио Фонини (Италия)Корт 1, начало 13:00 часа:

Томислав Бъркич (Босна и Херцеговина) / Гонсало Ескобар (Еквадор) –
Рафаел Матос (Бразилия) / Давид Ернандес (Испания)
Робин Хаасе (Нидерландия) / Филип Освалд (Австрия)
Андрей Голубьов (Казахстан) / Александър Недовесов (Казахстан)
Мирза Башич (Босна и Херцеговина) – Нуно Боржес (Португалия)

Споделете: