Награждават днес победителите в конкурса „Зелена идея“

Кампанията „Зелена идея” – общ проект на Министерство на околната среда и водите   и bTV радио груп

 Днес, 26 ноември, министър Нона Караджова ще участва в церемонията за връчване на наградите на печелившите участници в кампанията „Зелена идея” – общ проект на Министерство на околната среда и водите   и bTV радио груп, подкрепен от Оперативна програма „Околна среда”, съобщиха от пресцентъра на МОСВ.

Церемонията е  от 19.30 часа, в Централния Военен клуб в столицата.

Основната цел на „Зелена идея” е по забавен и приятен начин да събере в ефира на bTV радио груп идеи за опазването на околната среда и да насочи вниманието към уникалните места в българската природа.

Кампанията дава възможност на всеки да предложи идея или да изрази мнение, как страната ни да стане още по-чиста и красива, като сподели и покаже какво и как би променил в града, в който живее, в парка, в планината или морето.

Участваха над 4 500 души. За  5  месеца се събраха повече от  1 200  полезни идеи и уникални снимки, които се споделят на микросайт на кампанията http://www.zelenaidea.bg/, като по този начин достигат до още много хора.

Кампанията продължи до 23 ноември 2012 г. и в същия ден победителите бяха излъчени и обявени  в ефира на радио NJoy в кампанията.

Голямата награда е професионален фотоапарат и еко ваканция. Победителите на второ и трето място ще получат фотоапарат и еко уикенд. Предвижда се и специална награда.

Споделете: