„Спечели пътуване до Дубай“ – голямата награда от Dubai Duty Free за феновете в София

„Спечели пътуване до Дубай“ – това е голямата награда от основния спонсор на DIEMA XTRA Sofia Open Dubai Duty Free, която очаква феновете в зала „Арена Армеец“ в София.

Наградата е наистина впечатляваща – пътуване до Дубай за двама и посещение на известния турнир Dubai Duty Free Tennis Championships 2018.

Победителят в играта ще получи два самолетни билета до Дубай, ваучери за пазаруване от Dubai Duty Free на стойност 300 евро, 2 VIP билета за 4 от дните на Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 по избор и 4 нощувки в турнирния хотел.

Промоцията ще се проведе от 7 до 11 февруари на промоционалния щанд на Dubai Duty Free във фен зоната в „Арена Армеец“. Всеки от притежателите на билети може да посети щанда на Dubai Duty Free и да се включи в играта за голямата награда.

Победителят ще бъде изтеглен в деня на финалите на DIEMA XTRA Sofia Open – 11 февруари.

Щастливецът има право да избере сам дните за пътуването си до Дубай и точно коя фаза от Dubai Duty Free Tennis Championships 2018 (19 февруари – 3 март) да наблюдава.

От 19 до 24 февруари са мачовете от основната схема на женската надпревара, в която потвърдиха участие Мария Шарапова, Елина Свитолина, Гарбине Мугуруса, Каролина Плишкова, Анджелик Кербер и други големи имена от световния тенис. От 26 февруари до 3 март е надпреварата от сериите АТП 500 при мъжете. Водач в схемата е българинът Григор Димитров. От топ 30 участие са потвърдили още Лука Пуй, Роберто Баутиста Агут и Дамир Джумхур.

Посетете щанда на Dubai Duty Free в „Арена Армеец“ по време на DIEMA XTRA Sofia Open 2018!

Дните и часовете, в които можете да посетите щанда на Dubai Duty Free в „Арена Армеец“ и да се включите в играта „Спечели пътуване до Дубай“:

Сряда, 7 февруари: 14:00 – 20:30 часа

Четвъртък, 8 февруари: 14:00 – 20:30 часа

Петък, 9 февруари: 14:00 – 20:30 часа

Събота, 10 февруари: 13:00 – 18:00 часа

Неделя, 11 февруари: 13:00 – 15:00 часа 

За Dubai Duty Free

Dubai Duty Free започва своя път на 20 декември 1983 г. и за последните три десетилетия се превърна в една от най-големите вериги за травъл ритейл и безмитни продажби в света с оборот от над 1,93 милиарда долара.

Днес в компанията работят над 5900 души и тя постоянно повишава качеството на своите услуги, като продължава да се развива. В момента Dubai Duty Free оперира върху над 36 000 кв.м на Международното летище на Дубай и на 2500 кв. м на летище „Ал Мактум“, които ще се разраснат с осъществяването на плановете за Дубай Юг, който ще покрива нови 80 000 кв. м.

В допълнение на търговската си дейност Dubai Duty Free се занимава и с места за отдих. Фирмата стои зад двете Ирландски селища в Гаруд и в Ривърленд Дубай, в Селището на вековете, стадион Dubai Duty Free и 5-звездния хотел The Jumeirah Creekside. Същевременно, Ирландското селище, който бе избран за най-добрия ирландски пъб в света за 2016 г., вече има втори дом в Ривърленд, в новия Dubai Parks and Resorts.

Освен магазинната търговия, която е основен фокус на Dubai Duty Free, компанията е насочила много усилия в изграждането на име и марка, като партнира на много спортни събития. Сред тях са Dubai Duty Free тенис турнирите, които тази година ще отбележат 26-тото си издание, четвъртото Dubai Duty Free Irish Open golf в Ирландия и 11-то издание на Dubai Duty Free Irish Derby в Къраг, Ирландия.

 

 

Споделете: