„Скроени по хората пространства” е темата на 10-тото издание на конкурса „Ideal Standard Баня на годината 2013“

3D проекти за участие ще се приемат до 24 февруари 2014 г.

„Скроени по хората пространства”

Днес,  14 януари,  стартира десетото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013, съобщиха от пресцентъра на организаторите.

Темата на конкурса е „Скроени по хората пространства”, защото в  Ideal Standard вярват, че хората не приемат решения от рода на „един размер пасва на всички”.

През годините събитието за интериорен дизайн на банята е привличало за участие реализирани проекти, създадени от български професионалисти и наложени имена в архитектурата и интериорния дизайн, а от няколко години предизвиква млади професионалисти и студенти, които да се изявят с идейни 3D визуализации.

10-то юбилейно издание на конкурса!

В конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 могат да участват студенти или млади дизайнери до 35 години. Проектите трябва да бъдат авторски – 3D визуализации на бани, създадени само с продуктите на Ideal Standard.

Проектите може да са индивидуална или колективна разработка. Всеки участник/колектив може да подаде неограничен брой 3D проекти на бани и в двете категории „Идеалната баня на моето семейство” до 15 кв. м. и „Моята лична идеална баня” до 8 кв. м.

Проекти ще се приемат до 24-ти февруари!

Победителите в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 ще бъдат определени от жури в процеса на гласуване от 25 февруари до 4 март 2014 г., съответно в двете конкурсни категории: „Идеалната баня на моето семейство” и „Моята лична идеална баня”.
Победителите от двете категории, определени от журито, ще получат приза „Ideal Standard Баня на годината 2012” и ще бъдат наградени с:

  • Посещение на специализираното изложение за дизайн „100% Design 2013“ в Лондон
  • Предметна награда от Ideal Standard
  • Представяне в собствените медии и издания, партньори на Ideal Standard.

Традиционно своята баня – фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса Banianagodinata.com от 25 февруари до 4 март 2014 г.
Избраниците на публиката в двете конкурсни категории „Идеалната баня на моето семейство” и „Моята лична идеална баня” ще получат приза „Ideal Standard Баня на публиката 2012” и ще бъдат наградени с:

  • Предметна награда от Ideal Standard
  • Представяне в собствените медии и издания, партньори на Ideal Standard.

По време на официалната церемония по награждаването ще бъдат изтеглени 20 участника, избрали своя фаворит в онлайн гласуването. Те също ще получат награди – продукти на марката Ideal Standard.

Пълната информация за условията и изискванията за участие в конкурса можете да намерите на сайта www.banianagodinata.com.

Срокът за подаване на 3D проектите за участие е до 12 часа на 24 февруари 2014 г. на сайта на конкурса.

 

 

Споделете: