„Чех Пласт“ ООД с участие на изложение Архитектурно Строителна седмица

Компанията очаква посетителите в зала 2, щанд А7,  от 6-ти до 9-ти март в Интер Експо Център – София

Един от водещите български производители на PVC и AL дограма, стъклени врати и витрини, окачени фасади, вентилируеми фасади от бонд, керамика и HPL за България и Европа, „Чех Пласт“ ООД  кани планират ремонтни дейности в дома си, да посетят щанда на фирмата.

Пи време на специализираното изложение Архитектурно Строителна седмица в Интер Експо център – София, от 6-ти до 9-ти март, посетителите ще имат възможност на експертно ниво да дискутират актуални за бранша въпроси, да присъстват на демонстрации на новата технология за магнетронно – вакуумно нанасяне на покритие върху прозрачно стъкло! Чрез тази технология може да откриете нов, революционен стъклопакет, който ще стопли Вашият дом или инвестиционен проект.

Заповядайте – ИЕЦ, Зала 2, щанд А 7!

За компанията:

„Чех Пласт“ ООД е сертифициран производител и оторизиран Rehau партньор. Чех-пласт предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, немска PVC дограма, окачени фасади, вентилируеми фасади с композитен панел ( бонд ), керамика, HPL и етернит, стъклени врати и витрини, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

Фирмата е създадена през 2000 г. и се управлява от инж. Димитър Иванов. В предприятието в момента работят 61 специалисти и работници. Дейността се развива на 12100 кв.м. собственост с 2900 кв.м. застроена площ и e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, алуминиева дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех. Фирмата работи с PVC профили  REHAU – Германия и алуминиева дограма на  фирмите ETEM, SCHUCO, REYNAERS и ALUMIL.

За изработването на окачени фасади се използват SCHUCO и ETEM профили. От 2004 г. „Чех- Пласт” внедри изработка и монтаж на вентилируеми фасади от композитен материал (ALPOLIC и ETALBOND), керамика, HPL и дърво, като облицовка на сградите, както и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости.

Това са продукти, които се наложи да внедрим, за да изпълним изискванията на клиентите за комплексно затваряне на сградите. В началото на 2006 г. заработи цех за стъклопакети оборудван с нови машини на италианските фирми Poliglas и Z.Baveloni, който произвежда стъклопакети за собствени нужди и продажба, като оборудването позволява работа с нискоемисийно стъкло – мека емисия.

През 2016 г. фирмата изцяло преоборудва цеховете за производство на алуминий и ПВЦ с машини със CNC управление, което увеличи двойно производствения капацитет на компанията. Оборудването е основно на германски производители URBAN, GRAULE, ROTOX, THORWESTEN и ELUMATEC, както и на италианската ITALMAC.

Клиентите на „Чех-Пласт“ ООД могат да бъдат определени като повече от взискателни и макар фирмата да е врачанска, нейната продукция е добре позната в цялата страна.

Фирмата разполага с офиси в София, Ловеч и представител в Бургас, които работят успешно повече от 5 години. От началото на 2003 г. фирмата е сертифициран производител, след като защити сертификат за качество при производство на PVC дограма REHAU в одит от австрийски и германски представители на фирмата, а от май 2009 г. е „Оторизиран РЕХАУ партньор“.

Всичко това се дължи на компактността на фирмата и отличната професионална подготовка на персонала. Благодарине на горецитираното, „Чех-Пласт“ ООД се наложи на пазара в градовете: София, Ловеч, Бургас, Мездра, Севлиево, Варна, Созопол, Козлодуй и в чужбина (Райфайзенбанк Косово, Белгия, Франция и Австрия). Фирмата определено има опит в работата с банките. „Чех-Пласт“ ООД е изпълнила над 200 клона на Райфайзенбанк, както и отделни клонове на УниКредит Булбанк, Пощенска Банка, Алфа Банк, Пиреос Банк, Кооперативна Банка и Алианцбанк.

„Чех-Пласт“ ООД е член на Сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ от 2004 г. В Сдружението членуват около 100 фирми от бранша, които са позитивно настроени, искат клиентът да им бъде клиент завинаги и инвестират в бизнеса.

През 2016 г. и 2017 г. фирмата инвестира над 3 милиона лева в ново хале, машини и съоръжения. За да има най-новото в бранша и за да отговаря на на новите изисквания, които поставят архитекти и инвеститори, Чех-Пласт ООД не пропуска професионални изложения, специализирани за бранша на производителите на дограми в Нюрнберг и Мюнхен, Германия, а за сверяване на часовниците изпраща свои експерти в Солун, Гърция и Истанбул, Турция.

Още информация ТУК!

Споделете: