С нови категории и предизвикателства стартира 19-тото издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината

Проекти за участие ще се приемат от 20 ноември 2022 до 20 февруари 2023 г.

За пореден път Ideal Standard подготвя нови предизвикателства към креативността на архитекти и интериорни дизайнери в предстоящото издание на националния конкурс „Баня на годината“.

Както и в предходните издания, така и в предстоящото състезание за интериор на баня категориите за участие са насочени както към архитекти, дизайнери и доказали се професионалисти, така и към студенти, които да се запознаят с многообразието от продукти на Ideal Standard, тяхната функционалност и приложение.

Националният конкурс Ideal Standard Баня на годината ще се проведе за 19-та поредна година. Три са новите категории, в които могат да подават проекти, желаещите за участие в конкурса:

  1. Категория за професионалисти 3D проект: „Престиж и комфорт с Atelier Collections в хотелската стая“.
  2. Категория за професионалисти: „Реализация с продукти на Ideal Standard
  3. Категория за студенти 3D проект: „Банята на модерния човек с подход Singular“

Концептуалните проекти трябва да бъдат разработени върху предварително зададена подложка. В проектите трябва да има само продукти Ideal Standard.

Важни критерии за висока оценка са: добре подготвена документация на проекта, спазване на нормативните изисквания, функционалност на пространството и ергономичност и други. Критериите имат специфики, отговарящи на конкретната категория.

Гласуването на журито ще бъде в онлайн платформа. Журито, което ще оценява проектите, ще бъде в различен състав за всяка категория и ще бъде обявено на 20 ноември, когато ще бъде даден старт на конкурса.

Заявки за участие в Ideal Standard Баня на годината се приемат от 20 ноември 2022 до 20 февруари 2023 година на официалния сайт на конкурса https://thebathroom.bg/

 

Споделете: