Детски рай на Sofia Open 2019 – във вторник – 5 февруари!

Безплатен вход и много забавления очакват малките фенове на големия турнир

Най-малките почитатели на тениса ще получат специално внимание в третия ден от
програмата на големия тенис турнир от сериите ATP 250 – Sofia Open 2019.

Вторник, 5 февруари, е обявен за официален „детски ден“, което означава, че всички деца
до 14 г. влизат безплатно в „Арена Армеец“, а наред с това за тях са предвидени редица игри,
забавления и награди.

Най-голямата новина е възможността малките фенове да „изведат“ големите шампиони на централния корт в София за ключовите мачове на турнира само с един попълнен талон и малко късмет. Щандът на играта „Заедно със звездите“ е разположен в специалния детски кът, където участващите ще могат да се регистрират за участие, а след това им остава само да стискат палци за томболата в сряда.

От 12:00 до 20:00 часа във вторник малчуганите в детския кът ще могат да се включат още в работилница за приложни изкуства, шоу и уъркшоп за големи сапунени мехури, кът за четене заедно с
известни личности, както и в демонстрации на забавни химични опити от програмата
на „Корпуса за бързо гърмене“.

Естествено, спортът и физическата активност не са пропуснати – в близост до детския кът ще има няколко обособени площадки за минитенис, модерен петобой и народна топка, а програмата предвижда забавления през цялото време по предварително подготвена програма, така че нищо интересно да не бъде пропуснато.

През деня във вторник на централния корт в залата ще има поне четири оспорвани мача, така че почитателите на тениса сред родителите ще могат да съчетаят своята страст със забавленията на малчуганите.

Билетите за турнира все още са в продажба, като цените за първите три дни за възрастни са по 10 и 20 лева, а пакетните за финалната фаза на турнира варират между 75 и 350 лева.

Малки и големи фенове на тениса ще могат да се насладят на живо на някои от най-добрите играчи в света, сред които Стан Вавринка, Стефанос Циципас, Роберто Баутиста Агут, Карен Хачанов,
Данийл Медведев, Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско, Гаел Монфис,
българските претенденти Димитър Кузманов и Адриан Андреев и много други.

Споделете: