Най-красивата фасада за есен 2016 г. е на сграда в гр. Плевен!

Есенният етап на конкурса „Фасада на годината 2016“ вече е красива история…

Сезон Есен на конкурса "Фасада на годината" 
Изпратихме последния ноемврийски ден с хубав празник, бял сняг и усмихнато слънце, но и с още една красива новина – вече е ясен победителят в есенния етап на конкурса на Баумит „Фасада на годината 2016“!

След тримесечно онлайн гласуване на сайта www.fs.baumit.bg бяха събрани общо 227 гласа на публиката! Ето как те подкрепиха участниците!

Челната позиция с цели 111 от общо 227 гласа на публиката заема Обект 2!

obekt-2-esen

Стилната еднофамилна къща е разположена на ул. Райски кът № 3 в град Плевен. Заявител на сградата в конкурса е г-н Веселин Василев, който е инвеститор на обекта. Проектант е арх. Красимир Попов – фирма ПРОконсулт.

Изпълнител е фирма Симонбау ЕООД, която е вложила Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.

Честито на победителите!

На второ място, със 76 гласа се класира жилищна сграда “Coconut”.

obekt-3-esen
Сградата се намира в гр. София, ул. Манастирска 12. Изпълнител на фасадата, заявител и инвеститор в конкурса е Инфинити Пропърти ООД.  Проектант на сградата е арх. Светослав Бачев – фирма Б1 Дизайн студио ЕООД.

За фасадата инвеститорът се е доверил Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.

Третото място в есенния етап с 19 гласа зае Хотел “Ландмарк Крийк”, град Пловдив, Гребен канал – Запад.

obekt-1-esen

Сградата е от категория „нежилищни сгради“. Заявител и проектант на фасадата е арх. Едвард Христов -фирма „Проарх“. Инвеститор е Марбро Ризортс ЕООД. Изпълнителят е използвал Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликатТоп К1,5.

Баумит България благодари на всички участници в етап ЕСЕН, както и на всички, които гласуваха за любимите си фасади!

Според регламента на състезанието, първите три спечелили обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2016” през март 2017г., където – както винаги, журито сте вие – приятелите на Баумит!

 Очаквайте скоро участниците в следващия етап на конкурса – Зима 2016!

 

Споделете: