Да отпразнуваме заедно нощта на наградите ARCHINOVA 2023!

Празничната церемония по връчване на архитектурните награди ARCHINOVA 2023 ще се състои на 04.04.2024 г.

С бляскава церемония по връчване на наградите на победителите ще бъде поставен финалът на юбилейното 10-то издание на престижния архитектурен конкурс ARCHINOVA. Събитието ще се състои на в Inter Expo Center – София на 04.04.2024 г. (четвъртък).

Можете са се заредите с незабравими емоции като станете част от официалното награждаване на най-добрите проекти и реализации в областта на архитектурата, урбанизма и ландшафтния дизайн в България.

Нощта на церемонията ARCHINOVA не е просто скучна презентация на проекти, а празнична еманация на постиженията на една от най-креативните общности в България.

Отличията ще бъдат връчени след прецизната оценка от внимателно подбрано, независимо жури, съставено от изявени и доказани специалисти в областта на архитектурата и ландшафта, ценени в национален и световен мащаб.

Грабнете възможността да се запознаете в празнична обстановка с българската архитектурна и ландшафтна общност. Както винаги, ARCHINOVA привлича стотици присъстващи от бранша на архитектурата и строителството.

Събитието ще започне с коктейл в компанията на архитекти, урбанисти, ландшафтни архитекти, студенти, отличените с награда или номинация участници, фирми, строители, инвеститори и много заинтересовани крайни потребители.

Церемонията ще бъде част от програмата на ежегодния форум Архитектурно – строителна седмица. Билетът за церемонията предоставя възможността и за безплатен вход на форума Архитектурно – строителна седмица.

Посетителите от провинцията ще могат да ползват специална отстъпка за нощувка в Metropolitan Hotel Sofia, част от Radisson Hotels. Линк за резервации: AI2023-Metropolitan.

Можете да вземете покана с отстъпка до 8-ми Март!

 

 

 

ВАЖНО!

  • За да получите достъп за вход е необходимо да закупите покана от Bilet.bg чрез бутона Вземи Покана
  • Вземете вашата покана с отстъпка до 08.Март 2024 г.
  • Задължително носете Вашата покана – разпечатана или дигитално.
  • Краен срок за регистрация: 04 Април 2023.
  • Ако желаете да получите фактура, моля попълнете Вашите данни в полето при регистрацията в Bilet.bg

Програма:
18:30 – 19:00 ч.: Посрещане & Welcome Drink
19:00 – 20:30 ч.: Официална церемония с водещ: Стефан Щерев
20:30 – 22:30 ч.: Коктейл

Организатори на конкурса ARCHINOVA са:

Още за къщата
Citybuild.bg
The Building

Всички партньори и спонсори на форума можете да видите ТУК!

Запазете в календара си датата 04.04.2024 г. и бъдете част от тържественото обявяване на номинираните и награждаване на победителите!

 

 

 

Споделете: