Gautier България празнува своя 20 годишен юбилей!

Едно невероятно пътуване: от прелестна авантюра в началото до заслужен успех днес!

Преди две десетилетия, през 1998 г.,  на българския мебелен пазар за първи път се появяват оригиналните френски мебели Gautier, предлагани от изключителния представител за нашата страна – компанията„А И З“ ЕООД.

Историята на едно успешно пътуване, преодоляло различни предизвикателства и дръзнало да удовлетвори мечтите на всички, попаднали под чара на френското мебелно производство, започва малко по-рано – през 1994 г., когато е създадена българската фирма „А и З“.

Основната дейност на компанията е свързана с обзавеждане на жилища, офиси и хотели. Предлага цялостно интериорно проектиране, съобразено с желанията и нуждите на клиента и контрол на реализацията.

Висококвалифициран екип доставя, монтира и разполага мебелите, изпълнявайки стриктно заданията по проекта.

С изключително атрактивните си решения, високото качество на предлаганите продукти, оптималното съотношение между качество и цена, стриктно спазване на срокове за изпълнение на поетите ангажименти и безупречното отношение към клиентите и партньорите си, фирма „А И З“ ЕООД  се утвърди като един от лидерите в сферата на луксозното обзавеждане в България.

През 1998 г. фирмата става изключителен представител за България на френските мебели „GAUTIER“. 

Тази година се навършват 20 години GAUTIER България!

През миналия век, в почти невероятно далечната от днешен поглед 1958 г., когато “baby boom” във Франция е в своя апогей, GAUTIER започва да се пише своята история.

Тогава Патрис Готие (Patrice Gautier) създава първите си детски стаи. Тяхната оригиналност и високо качество поставят началото на бъдещата слава на марката GAUTIER.

Създадена през 1958 г. в Le Boupere, област VENDEE, фирмата бързо добива висока популярност както във Франция, така и по света, благодарение на оригиналните си идеи, елегантен дизайн, изискан стил и високото качество на произвежданите мебели.

Креативността остава силата на GAUTIER в общото развитие и разширяване на колекциите – на свой ред се появяват спални, дневни, мека мебел, гардероби и гардеробни стаи, библиотеки, офис мебели и хотелско обзавеждане.

 

100% френски продукт – 10 години ефективна гаранция.

 

Днес марката може да заяви:

5 милиона деца по света растат с мебели GAUTIER!

Марката се разпространява на 5 континента от над 650 партньора.

GAUTIER е първият производител на мебели в света, който използва:

  • хидро UV лакове без разтворител
  • екологично чисти материали с много слаби емисии на ЛОС(летливи органични съединения),  чийто процент се доближава да емисиите от дървесината в естествено състояние
  • бои без тежки метали

GAUTIER е първият френски производител на мебели, който притежава сертификатите:

  • ISO 9001 – за владеене на процедурата по качеството
  • ISO 14001 – сертификат за екологично чист продукт
  • OHSAS 18001 – за спазване на изискванията за безопасност на труда
  • PEFC 10-1-1 – за опазване на околната среда и хората

Марката мебели GAUTIER:

В началото – прелестна авантюра, днес – дръзко предизвикателство да създаде продукт, който да оправдае и най-смелите очаквания!

С настоящите и нови колекции на френския производител GAUTIER можете да се запознаете в шоу рума на фирма „А и З“ на адрес:

 

гр. София, ул. „Кюстендил“, №23

тел.: 02 958 63 91; 0898 644 070;

0898 644 050

 

Още информация ТУК!

 

Споделете: