Все още можете да спечелите уикенд за двама + 2 билета за мач на ФК Барселона от играта на Roca!

 Roca подарява още 100 награди по случай своя 100-годишен юбилей

Почти не остана време – имате последен шанс да се включите в томболата за страхотните награди на Roca, като се регистрирате до неделя, 23 юли, в онлайн играта, организирана от най-големия производител за обзавеждане за баня в света!

Можете да се насладите на специален уикенд в Барселона – с приятел или любим човек, който изберете, и да гледате на живо един от най-добрите футболни отбори в Европа – Барселона, на емблетичния стадион Ноу Камп!

И всичко това – подарък от компанията ROCA, чиято история започва точно преди 100 години именно от Каталунската столица, за да се превърне днес в марка-еталон за дизайна на пространството на банята и компания, която оперира на 5 континета и 170 пазара.

Как да спечелите Голямата награда или някоя от останалите 100 награди, осигурени от Roca?

Лесно е – отговорете вярно на няколко въпроса, регистрирайте се и участвайте в томболата за една от страхотните награди на Roca. Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 24 юли 2017 г. в присъствието на нотариус и обявени на сайта на Рока България АД.

Наградите:

Голямата награда:

Уикенд за двама в Барселона + 2 билета за мач, което включва:

Пътуване със самолет за двама, 2 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище – хотел – летище, медицинска застраховка, 2 билета за домакински футболен мач на ФК Барселона. Маршрутът на пътуването е София – Барселона – София. Началната дата на пътуването ще бъде между 1 и 30 октомври 2017 г. и ще бъде определена от Рока България, след като стане известна програмата за домакинските мачове на ФК Барселона през сезон 2017/2018.

И още 100 награди:

– 3 броя смесители за умивалник Atlas,

– 7 броя душ слушалки Sensum,

– 45 тениски Roca,

– 45 шапки Roca.

Не пропускайте своя шанс да спечелите една от тези страхотни награди на Roca!

Включи се в играта ТУК!

………………………………….

За Roca:

Roca е компания за дизайн, производство и търговия на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Създадена е през 1917 г., когато семейство Roca започва строеж на първата фабрика в Гава (Барселона). На стотната си годишнина, компанията има над 22,600 служители, 78 производствени предприятия и оперира в над 170 държави на пет континента.

www.roca.com

www.bg.roca.com

Споделете: