Пълният каталог на Roca в ново приложение за смартфони и таблети

Приложението за iOS и Android е безплатно и и може да се изтегли от Google Play и Apple Store

каталог на Roca в ново приложение за смартфони и таблети

Пълният каталог на Roca с продукти за банята е вече в обновено безплатно приложение за смартфони и таблети с iOS и Android. Новото приложение Roca е с модерен дизайн, който улеснява работата на потребителя и позволява по-лесен, бърз и интуитивен достъп до всички актуализирани продуктови описания.

Сред новостите в приложението са функции за сравняване на продукти и за създаване на персонали-зирани папки за споделяне на проекти и предложения.

Нов дизайн

Актуализацията на приложението предлага нов интерфейс за смартфони и таблети. Той е със съвсем нов дизайн и по-лесна и интуитивна навигация.

каталог на Roca в ново приложение за смартфони и таблети

Различни опции за навигация

Новото приложение Roca осигурява достъп до целия актуализиран продуктов каталог. Можете да сортирате по категории или колекции. Има и функция за разширено търсене.

каталог на Roca в ново приложение за смартфони и таблети

Приложението включва цялата необходима информация за продуктите със снимки, размери, описания и има  достъп до брошури и ръководства.

Сравняване на продукти

каталог на Roca в ново приложение за смартфони и таблети

Тази актуализация дава възможност да сравнявате характеристиките и функциите на различни продукти и да изберете най-подходящите за вас.

Папки за проекти

С това приложение потребителите имат възможност да създават персонализирани папки, за да запазват множество продукти и проекти, и да ги споделят с други потребители.

Режим презентация

Тази новост показва продуктите, избрани от потребителя в режим на презентация, за по-добро представяне на персонализирани групи продукти.

За Android и iOS

Приложението е безплатно и може да се изтегли от Google Play и Apple Store.

Roca е сред най-модерните компании в своята област, по отношение на навлизането в дигиталния свят:

Roca е първата компания за санитарно оборудване и обзавеждане за баня, която разработи целия продуктов каталог Roca като BIM обекти със свободен достъп за професионалистите в сферата на архитектурата и интериорния дизайн.

За да улесни потребителите в избора на най-подходящите продукти за банята, Roca разработи 3R, потребителска програма за лесно планиране на зоните в банята с продуктите на марката. С помощта на програмата, всеки лесно може да планира своята желана баня и да получи реалистичен предварителен изглед. Програмата е достъпна на сайта на компанията.

За потребителите от България, новият адрес за достъп на обновения сайт на марката Roca е www.roca.bg . Новост е и включената платформа RocaLife с вдъхновяващо съдържание за крайните потребители, практически съвети и последни новини за тенденциите в дизайна на банята.

Споделете: