Лазов и Лазаров с „уайлд кард“ за квалификациите

Общо петима ще са българските тенисисти, които ще се включат в DIEMA XTRA Sofia Open 2018
Александър Лазов
Александър Лазаров

Общо петима ще са българските тенисисти, които ще се включат в DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Александър Лазов и Александър Лазаров получиха „уайлд кард“ за квалификациите на турнира от сериите АТП 250.

За първи път в тригодишната история на Sofia Open всички „уайлд карти“ три за основната схема и две за квалификациите, се дават на родни тенисисти, което е изключителен стимул за развитието на най-перспективните ни състезатели.

Най-добре класираният ни тенисист след Григор Димитров – Димитър Кузманов, извоювалият „уайлд кард“ като шампион от държавното първенство на закрито Александър Донски и големият ни талант Адриан Андреев ще се включат директно от основната схема на DIEMA XTRA Sofia Open 2018.

Големият тенис турнир в София е от 4 до 11 февруари в “Арена Армеец“.

Билетите са в продажба на eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.

Третото издание на Sofia Open получи голяма подкрепа от сериозни компании. DIEMA XTRA, част от Нова Броудкастинг Груп, е генерален спонсор турнира от сериите АТП 250.

Основни спонсори са Dubai Duty Free, Първа инвестиционна банка – Fibank, „Теленор“ и Emirates.

Официални спонсори са „ЕКО България“, McDonald’s, Rexona, „Банкя“, хотел „Маринела“, Mazda, Asics, Head, Dominos, „Евроинс“ и зимен курорт Банско.

 

 

Споделете: