Стартира най-белият етап в конкурса „Фасада на годината 2017“, организиран от Баумит

Можете да гласувате за своя фаворит до 12 часа на 28. 02. 2018 г.

Фасада на годината 2017 - Баумит

Макар и все още според календара зимата да не е официално тук, всъщност тя пристигна и се настани удобно в градове, села, поля и планини.

Без никаква подкана най-бялата дама сред годишните сезони окичи с пухкав сняг и скреж покриви  и прозорци, a ледени висулки заискриха като диаманти на оскъдното слънце по фасадите на сградите.

В този така красив и бял сезон и в навечериeто на едни от най-светлите празници, Баумит България стартира своя зимен етап на конкурсaФасада на годината 2017. Шестнадесет сгради ще се състезават за гласовете на публиката. Сред претендентите са гарата в Бургас, сгради от Сопот, Габрово, Пампорово и други населени места.

Можете да разгледате всички участницитук и да подкрепите вашия фаворит.

В зимния етап ви очакват представители в категориите: жилищни сгради, еднофамилни и многофамилни къщи, ново и възстановително строителство, както и реновиране на исторически сгради.

Баумит България ви приканва да гласувате и подкрепите зимната фасада, която ви е впечатлила най-много до 28. 02. 2018 г., 12 ч.

Трите обекта с най-голям брой гласове ще се класират за големия финал на конкурса през март 2018 г., а за гласувалите ще има томбола с подаръци.

Споделете: