TennisONE е официалната апликация на Sofia Open 2020

TennisONE е официалната апликация на Sofia Open 2020. Тенис феновете от цял свят ще могат да ползват иновативните технологии на приложението за да следят последния турнир от календара на АТП за 2020 г. Резултати в реално време, новини и интервюта от зала „Арена Армеец“, известия за представянето на любим тенисист. Всичко това на едно място в TennisONE.

Всеки ден Рейчъл Стълман, посланик на миналогодишното издание на Sofia Open, ще прави обзор на деня в рубриката „Ракетата на Рейчъл“. Всеки от феновете сам контролира какво желае да научи за Sofia Open

Състезание с прогнози, въпроси към водещата, специални интервюта и поглед зад кулисите какво представлява организацията на АТП турнир по време на пандемия.

TennisONE е разработена от компанията Bleachr, която е сред водещите разработчици на спортни апликации в света. Нейната потентована технология geofence се ползва от над 12 милиона потребители.

По-рано през тази година TennisONE стартира платформата CrowdVIEW LIVE, с помощта на която фенове се срещат лице в лице с водещи тенисисти, треньори и легенди.

Свалете апликацията от https://t1.app.link/sofiaopen и бъдете част изживяването!

TennisONE е официалната апликация на Sofia Open 2020

 

 

 

Споделете: