Винербергер отвори врати за всички, които се интересуват от продуктите на компанията

Събитието се състоя на  26-ти и 27-ми октомври в шоурума на фирмата

Много архитекти, инженери и крайни клиенти посетиха Дните на отворените врати, които Винербергер организира за втори път тази година.

Целта на събитието, споделят организаторите от компанията, бе да създадем една по-различна обстановка и да поканим на неформален разговор всеки, който се интересува от продуктите и услугите ни.

Решихме да предложим нещо по-специално от традиционните щандове на изложения за строителни материали и да гарантираме на гостите си качествена индивидуална консултация и достатъчно време да се запознаят и да разгледат всичките ни продукти.

В допълнение този път бяхме осигурили и виртуална реалност (VR) – бърз и лесен начин да видиш как се работи с продуктите ни. С нея всеки може да упражни уменията си да изгражда стени с новия керамичен блок Porotherm 38 W.i Plan и да реди покриви с модела керамични керемиди Tondach Biber. VR без съмнение беше атракцията на събитието.

Повече информация и снимки може да видите в събитието във Фейсбук.

Ако сте пропуснали това издание, следващите Дни на отворените врати на Винербергер ще бъдат догодина. Следете сайта и Фейсбук страницата за новини!

Споделете: