А вие избрахте ли своята снежна фасада?

Наближава финалът в етап „Зима“ на конкурса „Фасада на годината 2015“

Сезон "Зима" на конкурса "Фасада на годината"

Короните от сняг на всички сгради, участващи в конкурса Фасада на сезона Зима, вече се топят… Това е знак, че скоро идва не само краят на зимата, но и краят на поредния етап в конкурса на Баумит, когато някои от състезателите ще получат шанса да завоюват истинската корона за най-красива фасада на предходната година!

До този момент в етап „Зима“ през онлайн платформата на конкурса  са гласували 923-ма ценители на красивите фасади. Те, фасадите, са девет на брой, а засега три от тях са събрали най-силна подкрепа от публиката – вижте ги по-долу.

А тези от вас, които все още не сте видели фасадите в конкурса и не са подкрепили любимата си, можете да го направите в сайта до 28. 02. 2016 г. Вижте всички претенденти ТУК!

Временно класиране:  

С 282 гласа на публиката, засега първенец, е Международен образователен бизнес център, гр. Гоце Делчев, ул. „Дунав“, №5.

Международен образователен бизнес център, гр. Гоце Делчев

С 255 гласа на публиката, втора засега, е Къща за гости в село Градево, община Симитли.

Къща за гости в село Градево

Временно на трето място, със 193 гласа, се класира жилищна сграда Какао, в гр. София, ул. „Ана Ахматова“.

жилищна сграда Какао в гр. София

Гласувайте, уважаема публика, бъдете активни и подкрепете своята зимна фасада! Събралите най-много гласове три снежни фасади ще се класират за големия финал на конкурса през март 2016 г., а някой от вас ще спечели награда в томболата на Баумит!

 

Споделете: