2 теми на фокус в програмата с уебинари на Винербергер през м. май

Пролетният месец май е посветен на екологичните и естетическите решения за ландшафтнто оформление на обкръжаващата ни среда

Винербергер и Semmelrock продължават да работят в посока повишаване на ангажираността по опазване на околната среда и използването на екологични решения за ландшафтното оформление в градската среда.

След серията от инициативи, посветени на деня на Земята, следващите през месец май 2 уебинара са посветени точно на тези теми и имат за цел да информират обществеността за важността да планираме далновидно и с визия за бъдещите поколения и предизвикателствата, пред които ще бъдат изправени те.

На 11.05.2023 г. ще се състои уебинар на тема:

„Намаляване на екологичния отпечатък на строителството посредством употребата на бетони с рециклирани добавъчни материали“

Уебинарът ще засегне темата за сериозния екологичен отпечатък, който строителството оставя и за необходимите и най-вече възможните адекватни решения за намаляването му в контекста на устойчивото развитие на обществото.

Гост лектор ще бъде доц. д-р инж. Румяна Захариева – Ръководител катедра Строителни материали и изолации, Строителен факултет УАСГ.

За да станете част от събитието, регистрирайте се тук!

18.05.2023 г. следва уебинар на тема:

„Използване на системни решения при ландшафтно оформление“

Уебинарът има за цел да разкаже какво стои зад осъществяването на един проект от идеите за външно оформление, през професионалната консултация на различните етапи на изпълнение, до индивидуалния подход при нестандартни проекти.

Лектор на събитието ще бъде Николай Димитров – мениджър продажби Инфраструктурни проекти в Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД.

Какъв е пътят от идеята до реализацията на един професионално планиран проект за ландшафтно оформление ще научите като се регистрирате за уебинара тук.

Информация за новите теми на следващите събития можете да получите и на страница на компанията ТУК!

Споделете: