Наближава финалът в есенния етап на конкурса „Фасада на годината 2015“

След 10 дни есента ще научи кои са нейните фаворити в конкурса на Баумит!

Сезон Есен на конкурса "Фасада на годината"

Обичайно улисани в ежедневния си маратон в преследване и надбягване със задачи от всякакво житейско естество, може и да пропускаме да се насладим на есенното великолепие на природата, но сутрешният скрежец тук и там ни напомня – зимата не е далеч!

Да, както намаляват все повече листата по дървета и храсти, така намаляват и дните до финала на етап Есен 2016 от “Фасада на годината”.

Първите три обекта, събрали най-много от вашите гласове, ще се класират в крайното гласуване за “Фасада на годината 2016”. Не пропускайте да подкрепите любимия си кандидат до 30.11.2016г., 12:00 часа, защото всеки глас може да се окаже от решаващо значение!

И ето, 10 дни преди финала ви представяме седемте красиви фасади  и ви каним да ги разгледате тук.   

Първото място до момента заема:

Обект 2 в категория Еднофамилна къща – ново строителство, находяща се в град Плевен, ул. Райски кът №3.

obekt-2-esen

Среброто за момента отива при:

Обект 3, в категория Жилищни сгради – ново строителство, жилищната сграда с най-вкусното име – сграда “Coconut” в град София.

obekt-3-esen

На трета позиция във временното класиране се намира:

Обект 1, в категория Нежилищни сгради – ново строителство, а именно –  Хотел “Ландмарк Крийк”, град Пловдив.

obekt-1-esen

Открийте няколко свободни минути в последните броени дни преди финала и ги посветете на любимия си претендент. В случай, че имате повече от един фаворит, можете да споделите своя коментар и на фейсбук страницата тук.

Чрез вашия глас не просто давате шанс на вашия фаворит да отиде на големия финал през март 2017 г., но и вие самите може да спечелите награда в томболата на Баумит!

Споделете: