Sofia Ring Mall отбелязва втория си рожден ден с големи изненади и подаръци

 Молът кани всички на незабравим празник на 19 ноември!

2

Sofia Ring Mall ще посрещне с чаша шампанско и вкусен шоколад своите гости на 19 ноември – така, както подобава на рожден ден!

Приятните изненади продължават с томболи на всеки кръгъл час между 12:00 и 18:00 ч. с хиляди атрактивни подаръци: телевизор, таблети, диван, маркови дрехи, луксозни парфюми и козметика, ваучери за пазаруване и специални намаления, страхотни детски играчки и много, много други големи изненади!

И за най-малките гости рожденикът е подготвил забавна програма. Между 11:00 и 15:30 часа всяко дете ще може да допринесе за създаването на най-голямата поздравителна картичка. Малчуганите могат да се впуснат и в търсене на любими анимационни герои из коридорите и да си спечелят награда. Разбира се, ще има и специални подаръци.

Една от големите атракции за деня ще бъде най-мащабното пускане на балони. Те са направени от специален биоразградим материал, за да не замърсяват природата. Всеки посетител ще може да надпише на балоните своите пожелания, които ще полетят в небето точно в 16:00 часа.

За втория си рожден ден Sofia Ring Mall ще направи опит да постави и национален рекорд за най-голям колаж със снимки на посетители. Така гостите ще станат съпричастнии и към благотворителна кауза, защото за всяка направена снимка молът ще дари по 1 лев на SOS Детски селища.

За доброто настроение на празника ще се погрижат Митко Павлов, който ще е водещ на събитието, известен DJ, талантливите деца от Highlight Singing Studio и танцьорите от VS Dance. Целодневното тържество ще завърши с грандиозна празнична заря в 19:00 часа в полите на Витоша.

1

Празненството по случай втория рожден ден на Sofia Ring Mall затвърждава мисията му да организира ексклузивни събития и да предоставя неповторими преживявания за своите клиенти.

Следвайки концепцията за “one-stop-shop” – с едно идване посетителите да задоволят всичките си нужди за пазаруване, с обогатения избор от ресторанти и първокласни магазини, предлагащи огромно разнообразие от модни предложения на топ брандове, Sofia Ring Mall се налага като абсолютната дестинация за добър начин на живот и за перфектно прекарване на времето на цялото семейство.

Споделете: