100 години Roca – 100 и повече подаръци за участниците в играта!

 Уикенд за двама +2 билета за мач на ФК Барселона и още 100 награди по случай юбилея на компанията

Мечтаете  да гледате  на живо един от най-добрите футболни отбори в Европа – „Барселона“, на емблематичния стадион Ноу Камп?

Е, сега повече от всякога можете да сбъднете мечтата си, защото можете да получите билетите като подарък от компанията ROCA, чиято история започва точно преди 100 години именно от Каталунската столица, за да се превърне днес в марка-еталон за дизайна на пространството на банята и компания, която оперира на 5 континета и 170 пазара.

Как да спечелите Голямата награда или някоя от останалите 100-награди, осигурени от Roca?

Лесно е – отговори вярно на няколко въпроса, регистрирай се и участвай в томболата за една от страхотните награди на Roca.

Имената на печелившите ще бъдат изтеглени на 24 юли 2017 в присъствието на нотариус и обявени на сайта на Рока България АД.

Наградите:

Голямата награда:
Уикенд за двама в Барселона + 2 билета за мач, което включва: Пътуване със самолет за двама, 2 нощувки със закуски в двойна стая, в хотел 4* в центъра на Барселона, трансфер летище – хотел – летище, медицинска застраховка, 2 билета за домакински футболен мач на ФК Барселона.

Маршрутът на пътуването е София – Барселона – София. Началната дата на пътуването ще бъде между 1 и 30 октомври 2017г. и ще бъде определена от Рока България, след като стане известна програмата за домакинските мачове на ФК Барселона през сезон 2017/2018.

И още 100 награди:
– 3 броя смесители за умивалник Atlas
– 7 броя душ слушалки Sensum
– 45 тениски Roca
– 45 шапки Roca

Не пропускайте своя шанс да спечелите една от тези страхотни награди на Roca!
Включи се в играта ТУК!
.
……………………………………………..

Roca е компания за дизайн, производство и търговия на продукти за баня, подови и стенни керамични облицовки, в услуга на секторите архитектура, строителство и интериорен дизайн. Създадена е през 1917 г., когато семейство Roca започва строеж на първата фабрика в Гава (Барселона). На стотната си годишнина, компанията има над 22,600 служители, 78 производствени предприятия и оперира в над 170 държави на пет континента.

www.roca.com
www.bg.roca.com

Споделете: