23-тото издание на Архитектурно-строителна седмица се открива на 29 март

Форумът ще се проведе от 29.03. до 1.04. 2023 г. в Интер Експо Център

За 23-ти пореден път от 29 март до 1 април 2023 г. в Интер Експо Център –  София, ще се проведе международното бизнес изложение Архитектурно-строителна седмица 2023. 

Форумът е събитие от изключителна важност за строителния бранш, където на живо, български и международни компании и експерти могат да осъществят бизнес контакти, делови преговори и дискусии за новостите при продуктите, машините и технологиите.

През настоящата 2023 г.  на 19 000 кв. м в шест изложбени зали и външни площи ще се представят продукти и услуги, които обхващат целия строителен процес: от проектирането през различните етапи на строителство до пълното завършване на обекта, оборудването с всички необходими системи ОВИК, ВИК, сградна автоматизация и интериорни решения и обзавеждане.

По време на Архитектурно-строителна седмица ще се състои и първото издание на Green Energy – изложение за иновативни технологии в сферата на енергийната ефективност, възобновяемата енергия, управление на отпадъци и рециклиране, интелигентни градове.

За втора поредна година заедно с Архитектурно-строителна седмица ще се проведе Атест Експо – изложение за едрогабаритна строителна техника, а в зала 1 ще се проведе специализираното изложение за мебели, интериор и обзавеждане ЕкспоМебел.

Повече информация за изложенията, както и за богатата съпътстваща програма от професионални кръгли маси, семинари и дискусии фирмени демонстрации и презентации, можете да видите ТУК!

Споделете: