През април – 2 нови теми в програмата с уебинарите на Винербергер

На фокус – планиране и опазване на градската среда!

През настоящата година 2023 г. Винербергер организира серия от безплатни уебинари, чиято цел е да запознае аудиторията с новите тенденции в областта на строителството и решенията, които компанията предлага.

През месец април специалисти от Винербергер и гост-лектори ще представят 2 нови теми с фокус върху градската среда – за предимствата на линейните отводнители и иновативните тенденции при планиране и проектиране на градски пространства.

На 6 април от 16 до 17 ч. ще се състои уебинар на тема:

Линейни отводнители – практически предимства

Лектор на събитието ще бъде Николай Димитров – мениджър продажби проектов бизнес в Земелрок Щайн унд Дизайн ЕООД. На форума ще бъде представен новия продукт в портфолиото на Semmelrock – система линейни отводнители SemDrain и ще бъдат споделени примери от практиката.

Събитието е безплатно, но е необходима предварителна регистрация, която можете да направите ТУК!

Темата на следващия уебинар, който ще се проведе на 27 април от 16 до 17 ч е:

Иновативни тенденции в планирането и проектирането на градска среда

Ще бъдат представени съвременните тенденции при проектиране на градските пространства, както и обсъдена темата за стандартите на настилките и обзавеждането в Столична община.

Гост лектори на събитието ще бъдат урбанистите Силвия Чакърова и Нурхан Реджеб от Студио за градски дизайн и планиране place.make.

Екипът на студиото е разработил няколко стандарта към Наредбата за градската среда на Столична община – стандарт за настилки и стандарт за елементи на обзавеждането в пешеходните пространства, както и стандарт за графично оформление на номерацията на жилищните сгради в кварталите с комплексно застрояване.

Уебинарът е подходящ за архитекти и проектанти в областта на градската среда.

Регистрация за участие можете да направите ТУК!

Повече информация за предстоящите събития ТУК!

Споделете: