Адриан Андреев игра тенис с десетки деца под голяма коледна елха

Младата звезда на българския тенис Адриан Андреев зарадва десетки български деца, като поигра с тях под голяма коледна елха. Малко след като се прибра от САЩ, големият български талант подари емоции и много усмивки на малчугани, тръгнали по неговите стъпки в тениса и на още много деца, които може да се запалят по спорта именно след този ден.

 

Адриан, който ще започне 2019 г. като №2 в ранглистата на ITF за юноши до 18 години, получи „уайлд кард“ за основната схема на Sofia Open 2019. Адриан Андреев игра с деца на специално изграден мини корт под голямата елха в Paradise Center в София, а инициативата бе организирана именно за популяризирането на големия турнир от сериите АТР 250 и на тениса като цяло.

През целия 26 декември, както и на 29 декември, гостите на мола ще имат възможност да си купят билети за Sofia Open 2019 от магазина на Asics на първия етаж.

Малчугани с тенис ракети и радостните им родители заприиждаха доста по-рано от обявения час за срещата с Адриан Андреев. Част от малките таланти, трениращи тенис, държаха да покажат най-доброто от себе си – излизаха на мрежата, опитваха волета и показваха хъс и амбиция да запишат точки срещу новата звезда на българския тенис.

Адриан зарадва всички с автографи върху специални картички на Андреев, посветени на участието му в Sofia Open 2019. Той използва възможността да покани малките тенисисти, родителите им, всички български спортни фенове и приятели на тениса на самия турнир от 3 до 10 февруари в „Арена Армеец“, където всеки може да види впечатляващи мачове между великолепни играчи и да намери вдъхновение.

 

Споделете: