Българската компания АССИСТ ЕООД с награда от International Door Association

За първи път българска семейна фирма е отличена в категория „Международен дилър на годината“

Българската компания “АССИСТ” ЕООД бе номинирана и получи награда на тазгодишното издание на Наградите на Международната Асоциация на Вратите (International Door Association) в САЩ. Българската компания получи своята награда в категория „Международен дилър на годината“.

Наградите на Асоциацията се връчват ежегодно, а изборът на победителите се извършва  след номинация от борда на директорите и след пряко гласуване  от самите членове.

АССИСТ ЕООД с престижна награда

Наградата „Международен дилър на годината“ се присъжда на дилъри в страна, различна от Съединените Американски  Щати. Основни критерии за номинацията на дадена компания  е тя да  управлява бизнеса си с висока степен на почтеност и качество, да е лидер на пазара и да се радва на уважение от клиенти и партньори.

За първи път, откакто тази награда е учредена, тя се печели от българска семейна компания!

АССИСТ ЕООД с престижна награда

На официална гала-вечеря, състояла се на 26 април в Лас Вегас в присъствието на повече от 2000 гости , наградата бе връчена на основателите на компания „АССИСТ“ ЕООД – Дорина и Мирослав Добреви,  от президента на Асоциацията Mr. Kevin Pettiette.

При получаването на наградата инж. Добрева благодари за високата оценка получена за усилията на екипа на компанията, който  вече 25 години работи в посока  качествено обслужване на своите клиенти не само в София, но и в цялата страна.  Тя подчерта, че получаването на такава награда задължава всички служители да продължат да поддържат висок стандарт и да не отстъпват от качеството на предлаганите услуги и продукти.

Според резултатите от наскоро проведено допитване, трите основни характеристики, с които клиентите на АССИСТ EOOД свързват името на компанията са: комплексни решения, иновативни технологии и качествени сервизни услуги.

……………………………………………………

Повече информация за компанията:

АССИСТ ЕООД е българска компания със седалище в София. Компанията заема лидерски позиции в продажби, монтаж и поддръжка на гаражни и автоматични врати, бариери, паркинг-системи и автоматични входни решения.

АССИСТ ЕООД има  множество престижни обекти и клиенти като доставчик на автоматични врати за пешеходен трафик, системи за контрол на достъпа, гаражни врати, автоматични бариери и паркинг-решения:  софийското метро, болници, търговски центрове, посолства, затворени жилищни комплекси, летища.

Компанията има в портфолиото си изпълнен обект с над 900 автоматични гаражни врати. Настоящите усилия на АССИСТ ЕООД са насочени към реинженеринг и въвеждане на модерни бизнес решения (CRM и ERP системи) за управление на бизнес-процесите с акцент към поддръжката и превантивно сервизно обслужване на всички типове гаражни, автоматични врати  и бариери, съществуващи на българския пазар.

Най-новите предложения на компанията са модулни паркинг-системи, умни решения за градска мобилност и управление на отпадъците.

Информация за цялата гама продукти и услуги, предлагани от компанията може да намерите на сайта : http://www.assist.bg

Международна асоциация на вратите (International Door Association) – http://www.doors.org/

Официална страница на изложенията на IDA  – www.idaexpo.org

Споделете: