Започва изложение Българска Строителна седмица 2018!

Единственото пролетно изложение за строителство в София отваря врати на 7 март

Изложение Българска строителна седмица

За 18-ти пореден път в София в Интер Експо център ще се проведе единственото за тази пролет изложение за строителния бранш – Българска Строителна седмица 2018.

Актуален, изпълнен с разнообразие, качество и многобройни решения за бизнеса и  дома – такъв е духът на изложение Българска Строителна седмица, което ще се състои от 7 до 10 март.

Строителният форум бележи над 30% ръст в сравнение с предишното си издание  и събира на едно място над 250 представени компании от България и цяла Европа.

Изложение Българска строителна седмица

Утвърдило се като платформа, на която се представят тенденциите, идеите и бъдещето, изложението създава място за среща на строителния сектор.

Изложение Българска строителна седмица

Доказала се като събитие за енергийно ефективно, екологично и функционално строителство, изложение  Българска строителна седмица дава богат избор от решения и идеи, събирайки производители, дистрибутори и вносители на строителни материали, машини, техника, технологии, дограми, врати, топло- и хидроизолационни продукти, технологии за изграждане на нискоенергийни сгради, решения за интериора и екстериора, лифтове за товари, бои, настилки и мозайки.

Присъстващите могат да се запознаят с разнообразни решения за създаване на нискоенергиен и щадящ природата дом, както и със специализирани софтуери за мониторинг в строителството.

Изложение Българска строителна седмица

С групов щанд през тази година се включва Асоциацията на професионалните озеленители в България. Те ще насочват вниманието на присъстващите към изграждането, оформянето и поддържането на озеленените площи и значението на използване на качествени и сертифицирани продукти.

Компаниите от бранша представят решения за проектиране и създаване на зелени площи от разнообразен характер, сред които японски и покривни градини, вертикално озеленяване в интериора и екстериора и др.

Идеите и визионерите в съпътстващата програма

Определяната като „визионерска“ и изпълнена с идеи богата съпътстващата програма е обвързана с инициативата „Европейска година на по-зелените градове 2020”, част от която е и проявата на 7 март „За по-зелени градове в България 2020”.

На 8 март се организира представяне на проекта „Визия за София“. Свой семинар на също на 8 март провежда Българската асоциация за изолации в строителството, а на 9 март сдружение „Български врати, прозорци и фасади“ организира в рамките на изложението националната си конференция.

В програмата, – на 10 март, е включен и семинар за 3D проектиране и визуализиране в областта на ландшафта.

Българска строителна седмица със своята 18-годишна история утвърждава ролята си за развитието на бранша – като „дом за строителството“.

Изложението продължава активно да създава реална платформа за растеж на бизнеса, осъществяване на контакти, както и да предлага богат набор от актуални продукти.

От 7 до 10 март в Интер Експо Център новите високотехнологични и иновативни продукти отново доказват предимствата и качествата си в рамките на изложение Българска строителна седмица.

Споделете: