Еднофамилна къща в с. Борики е големият победител на „Фасада на годината 2017“!

Финалът на конкурса, организиран от Баумит, се състоя на 12.03. 2018г.

Всяко състезание има своето начало, своя край и своите големи победители!

Точно в 12:00 часа на  12.03.2018 г.  приключи големият финал на конкурса “Фасада на годината 2017”.

Екипът на Баумит България благодари на всички участници, които трепетно очакваха крайните резултати. Благодарим и на всички гласували, без които конкурсът нямаше да е възможен. Не можем и да не споменем всички екипи от професионалисти, които стоят зад обновените фасади.

Но победителят е само един и гласовете на публиката избраха това да бъде еднофамилна жилищна сграда в с. Борики, община Габрово.

Заявител и инвеститор на проекта са Георги и Дарина Иванови, а проектант арх. Иван Узунов от Узунов проект EООД. Използваният материал е Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К2.

Честито на победителя!

На второ място само с един глас разлика се класира Военноморският клуб в град Варна от категорията „Реновиране на исторически сгради“.

Заявител, изпълнител и проектант на обекта е арх. Константин Пеев от Екса АД, а инвеститор ИА „Военни клубове и военно-почивно дело“. За сградата професионалистите са се доверили на Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликонКолор.

Третото място журито отреди за Параклис „Свети Димитър“ от категорията „Нежилищни сгради – ново строителство“ в град Ихтиман на ул. „Цар Освободител“.

Заявител и проектант на сградата е арх. Светлана Аракийска, изпълнител фирма „Билдинг 58“ EООД, а инвеститор Община Ихтиман. Използваният материал е Баумит мазилкова система с крайно покритие СиликатТоп и ПураКолор.

 

Споделете: