Важно – на вниманието на всички дизайнери и архитекти:

Проекти за участие в конкурса „Баня на годината 2018“ се приемат до 28 януари!

Всички архитекти и дизайнери, които предвиждат да участват със свои проекти в 15-тото юбилейно издание на конкурса „Баня на годината 2018„, трябва да побързат с подготвянето на материалите си, защото остават малко повече от 2 седмици до крайния срок – 28 януари!

За поредна година конкурсът дава шанс за изява в национална надпревара на талантливите архитекти и дизайнери да разгърнат своя потенциал и да вземат участие в престижното състезание в 4 категории.

Тази година те са „Санитарни помещения в офис сграда – BIM проект“, „Идеалната училищна тоалетна – 3D проект“, „Идеалната семейна баня – 3D проект“ и „Реализирана баня в жилищна сграда“.

През всички години на съществуването си конкурсът „Баня на годината“ се превърна в пример за платформа от национален характер, която обединява и дава поле за изява на начинаещи и професионалисти в бранша на архитектурата и дизайна.

С участието си, най-изявените и талантливите в своята област, добавят в портфолиото си престижния конкурс, който им дава кариерен тласък в тяхното развитие. Сериозна тежест придава и журито, което е съставено от професионалисти в съответната област, носители на множество награди и отличия.

За оценяващите най-приоритетно е проектите да показват хармоничен, естетичен и цялостен образ на интериора, адекватност на решенията към съответната сграда, да са със съвременно звучене и дизайн. Използването на енергоефективни решения за баня чрез продуктите на Ideal Standard, иновативност, организация на пространството и ергономичност, както и реализуемост, и приложимост на проектите са също от водещо значение.

Победителите от всяка категория ще спечелят присъствие на престижен семинар в Милано, както и посещение на офиса на Ideal Standard.

На официалната церемония по награждаването на 27 февруари ще бъдат връчени наградите на жури, партньори и публика.

Подробни указания за изискванията за участие в 15-тото издание са публикувани в официалната платформа на конкурса: www.thebathroom.bg

Споделете: