Един от топ тенисистите на Sofia Open ще гостува за среща с фенове в TELUS Tower

Желаещите фенове ще могат да се срещнат ексклузивно с един от топ тенисистите на Sofia Open след предварително записване на Facebook – страницата на TELUS International Europe

Фитнесът с 360-градусова гледка към София в TELUS Tower отваря врати в понеделник, за да посрещне една от най-големите тенис звезди на турнира Sofia Open – Данийл Медведев 

На 4 февруари, желаещите ще могат да се потопят в тенис атмосферата, обхванала София и да се срещнат ексклузивно със звезда от световната ранглиста, като част от програмата на предстоящия тенис турнир.

Събитието е отворено и всеки, който желае да се запише може да го направи на Facebook страницата на TELUS International Europe. Всички любители на тениса, ще могат да се срещнат на живо с един от играчите да задават въпроси и да получатавтограф.

TELUS International е партньор на Sofia Open тази година. „Очакваме турнира с вълнение и сме щастливи да дадем на феновете на тениса възможност за среща с една от най-големите звезди в турнира“, сподели Юлиян Милев, вицепрезидент финанси и CFO на TELUS International Europe.

Желаещите да се срещнат с тенис звездата на 4 февруари е необходимо да се регистрират предварително на тук.

Срещата ще се проведе от 10:30 часа във фитнеса на 18-я етаж в TELUS Tower, вход от към бул. Христо Ботев.

Споделете: