ЕКСПОМЕБЕЛ представя новите тенденции и перспективи за развитие на мебелния бранш

Форумът ще се проведе от 13 до 16 март в Интер Експо Център

Какви са краткосрочните и дългосрочните тенденции в мебелния сектор ще станат ясни  от 13 до 16 март в Интер Експо Център на поредното издание на специализираното изложение ЕКСПОМЕБЕЛ.

За 18-и път ЕКСПОМЕБЕЛ ще отвори вратите си за дизайна, обзавеждането, интериора и аксесоарите за офиса, хотела и дома.

„Присъствието дава възможност за запознаване с настоящите и бъдещите тенденции, откриване на иновативни материали и технологии и разкрива нови хоризонти пред бизнеса“, коментираха на предходното издание присъстващи. Събирайки представители на мебелния бранш от над 25 държави, изложение ЕКСПОМЕБЕЛ безспорно е незаобиколим фактор за бранша на Балканите и Източна Европа.

Ще се включват производители, търговци, дистрибутори на корпусни и тапицирани мебели, матраци и подматрачни рамки, маси и столове, офис и градински мебели, интериорен текстил, дизайнери, представители на дърводобивни и дървопреработващи компании, крайни клиенти.

„На ЕКСПОМЕБЕЛ откриваме тенденциите и модерното обзавеждане, класическите предложения, бутиковите и дизайнерски мебели“, споделят организаторите.

Организаторите на ЕКСПОМЕБЕЛ отново обединяват усилия с две ключови събития за бранша – DIBLA DESIGN AWARDS 2023 и Българска мебел на годината. Те ще се проведат през първия ден на изложението, 13 март.

Международното жури на на наградите DIBLA DESIGN AWARDS 2023, организирани от екипа на платформата dibla.com, ще отличи най-добрите в интериорния и продуктовия дизайн. Церемонията по награждаване ще събере над 1200 души. А 10-ото издание на Българска мебел на годината, което сп. МD –„Дизайн, интериор, архитектура“ реализира в партньорство с БКДМП и Интер Експо Център, ще отличи най-добрата мебел, произведена в България и проектирана от български дизайнер.

Какви са тенденциите и дългосрочните визии за развитие, какво предстои за мебелния бранш, какви са перспективите за развитие? Отговор на въпросите ще открием на изложение ЕКСПОМЕБЕЛ – обединителят на сегментите на дизайна, обзавеждането и интериора от 13 до 16 март в Интер Експо Център.

Билетите за посещение са достъпни на www.furnitureexpo.bg.

Споделете: