Специални предложения за Св. Валентин и 8-ми март от Fibank

Оригиналните подаръци могат да бъдат закупени с 5% отстъпка от 08 февруари до 08 март 2019 г. 

На всички свои клиенти Fibank (Първа инвестиционна банка) предлага чрез своя онлайн магазин Gold&Silver нови неустоими предложения за предстоящите празници Св. Валентин и 8-ми март.

Сребърна цветна монета за влюбени „Св. Валентин”, сребърно сърце с холограма, златно кюлче-медальон – Фея и куп други предложения могат да улеснят избора на всички, които търсят уникални подаръци за предстоящите празници.

Стандартната цена на сребърната монета за влюбени „Св. Валентин” е 125 лв., сребърното кюлче-медальон EMO JOY Kiss струва 100 лв., а сребърното сърце с холограма – 55 лв.

В периода от 08 февруари до 08 март 2019 г. всички дванадесет продукта, включени в промоцията, ще се предлагат с 5% отстъпка.

Сребърната монета „Св. Валентин” е с цветно изображение на две сърца, изработена от 1 тройунция сребро с най-висока проба 999/1000. Монетата е с диаметър от 40.7 мм и се продава в луксозна кутийка под формата на сърце, украсена с кристали „Сваровски”.

За първи път в България – Първа инвестиционна банка продава кюлчета-медальони от серията EMO JOY. Авангардните талисмани са изработени в най-престижната швейцарска рафинерия ПАМП, чийто официален представител за България е Fibank.

Повече информация за текущата промоция и всички продукти, които са включени в нея, можете да откриете и в сайта на банката:  https://my.fibank.bg/GoldShop

 

Споделете: