Стил и елегантност – окачени фасадни системи от естествено дърво

OSMO Pure Rhombus / Verto – оригинално решение за ценители

На тазгодишното издание на Архитектурно-строителната седмица посетителите ще могат да се запознаят отблизо с елегантната визия на окачените фасадни системи от естествена дървесина, предлагани от  Фивекс Прожект ЕООД.

OSMO Pure Rhombus / Verto окачена фасадна система е изключително стилна благодарение на състарената структура. Това е система за скрито присъединяване. Разполага с три различни ширини и две различни дебелини на профила, които могат да се комбинират (Verto) – особено подходящи за вертикален монтаж.

Предлага надлъжен срез под наклон 17 ° за оптимално оттичане на дъждовната вода (Rhombus). Предварително фрезованите монтажни канали за клипсове позволяват регулиране на фугата да е 8 или 15 мм.

Окачената фасадна система ОSMO е със заоблени ръбове. Предоставя възможност за фиксиране директно с винтове или скрито с клипсове. Системите са с фабрично финиширани цветове по избор на клиента.

За качествата и ефективността на тези системи можете да научите повече на изложение Архитектурно Строителна седмица в зала 1, щанд C4 от 6-ти до 9 март в Интер Експо Център – София.

Споделете: