Cambridge Xtreme – най-високият клас битумни керемиди ще бъдат представени на Архитектурно-строителната седмица

Продуктите от серията ще презентира Армормат ЕООД

Най-сигурните в бранша битумни керемиди ще представи изключителният представител за България на световния лидер в производството на покривни материали IKO Канада –  Армормат ЕООД.

Със спецификите и изключителните качества на продукта ще могат да се запознаят всички посетители на Архитектурно-строителна седмица. Форумът ще се състои от 6 до 9 март в Интер Експо Център, София.

Гамата от IKO битумни керемиди е най-голямата в света, като тези продукти се доказаха като най-надеждното решение и безспорния избор на професионалистите на пазара, а серията Cambridge Xtreme се отличава с отлични характеристи:

Cambridge Xtreme може да се използва на покривни наклони от 9,5°(!) до 90°.

♦ Това е първата в света напълно самозалепваща се ламинирана архитектурна шингла.

♦ Продуктът се предлага с 30-годишна гаранция, включваща безпрецедентната 15-годишна „Платинена защита“ – пълно покритие на всички направени от клиента разходи.

♦ Най-високата устойчивост на силен вятър, комбиниран с дъжд. Cambridge Xtreme е тестван и одобрен за най-екстремални метеорологични условия. Тази битумна керемида може да устои (и то при покривен наклон от само 9,5°!) на дъждове от 150 мм/ч, придружени от вятър със скорост от 60 км/ч. Такива условия се появяват само веднъж на 50 години в Европа.

♦ Серията Cambridge е дизайнерска, произведена с цветове, генерирани от природата и впечатляващ модерен облик с дълбоки триизмерни очертания.

За повече информация: www.armormat.com.

Пълна информация за предимствата на битумните керемиди Cambridge Xtreme можете да научите на живо, на място в рамките на  Архитектурно-строителната седмица в зала 3, щанд А3.

Споделете: