Изпратихме Малък Сечко и с финал на етап „Зима“ в конкурса на Баумит

Първото място в зимната надпревара е за фасадата на  жилищна сграда Sophie apartments

Сезон "Зима"

Зимата все още не си е съвсем отишла, но слънцето започна да се усмихва малко по-топло и не особено тактично подкани Малък Сечко да потегля на път…

Точно в последния февруарски ден настъпи и времето да обявим дългоочакваните победители в етап „Зима“ на конкурса на БаумитФасада на годината 2016„.

Точно в 12:00 ч днес приключи гласуването, а победителите са както следва:

Първо място

С 96 гласа от общо 279 гласа вие поставихте на първо място жилищна сграда Sophie apartments в град София, ул. Стара планина № 23.

obekt-5-sophie-apartaments

Проектант на победилата фасада е арх. Атанас Танков, фирма “Танков архитекти” ООД. Заявител и инвеститор в конкурса е фирма BLD, а изпълнител е “Нивел” ООД. Изпълнението на тази красива фасада е извършено с интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликатТоп К1,5

Второ място.

На второ място с 62 гласа на публиката застана нежилищна сграда Ем билдинг в град София, ул. Хенрик Ибсен №17 с изпълнител и инвеститор “Арт Е Строй 3” ЕООД.

obekt-1-em-building

Фасадата е проектирана и заявена в конкурса от арх. Тихомир Казаков, фирма “Стивън Джордж Интернешънъл” ООД. Фасадата на класираната на второ място сграда е изпълнена с интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие СиликонТоп.

Трето място

На трето място с 34 гласа се класира , в град Нова Загора, ж.к. Загоре, блок 10  с проектант: арх. Събин Попов от фирма “Инж Проект” ООД.

obekt_11-js-nova-zagora

Инвеститор е Община Нова Загора. Заявител и изпълнител е фирма “Трейс Ямбол” АД, която е интегрирала топлоизолационна система от Баумит.

Напомняме ви, че тези три фасади, заедно с избраните в предходните 3 сезона, отиват на големия финал на конкурса „Фасада на годината 2016″. Не забравяйте и за нашата сезонна томбола, където някой от вас може да спечели награда!

Гласувайте на големия финал от 1.03 до 10.03 в 12:00ч. на http://fs.baumit.bg/en/?page=newfacade

 

Споделете: