Приключи зимният етап на конкурса на Баумит „Фасада на годината 2017“

Първото място журито отреди за многофамилна жилищна сграда в гр. Ямбол

Етап Зима

С пълна сила се развихри Малък Сечко в последните си дни по нашите китни земи и успя да смрази градове и села, но не и емоциите в надпреварата в етап „Зима“ на конкурса „Фасада на годината 2017“, организиран от Баумит.

За участниците в този най-бял етап на конкурса чакането беше дълго и напрегнато, защото сградите бяха много, а конкуренцията засилена.

Но всяко начало има и своя край, затова точно в 12:00 часа на 28 февруари приключи гласуването във финалния етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2017“. Ето и победителите, които отново бяха избрани от публиката:

Първо място

С 62 гласа класирахте на първо място многофамилна жилищна сграда в гр. Ямбол, ж.к. „Граф Игнатиев“. Заявител и изпълнител на проекта е фирма „Елит Строителна Компания“ ЕООД.

 Многофамилна жилищна сграда в гр. Ямбол - конкурс Баумит, етап Зима

Проектант на сградата е арх. инж. Петър Василев, Айва – Б EООД, а инвеститор община Ямбол. За обекта е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система с каменна вата и крайно покритие ГранопорТоп.

Второ място

Второ място публиката отреди на еднофамилна жилищна сграда в гр. Костинброд на ул. Черни връх, №1 със заявител и изпълнител Андрей Иванов.

Еднофамилна жилищна сграда в гр. Костинброд - конкурс Баумит, етап Зима

Той се е доверил на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп и КреативТоп. Проектант на сградтата е арх. Ивана Пенчева, а инвеститор Даниел Денчов.

Трето място

Трето място присъдихте на жилищна сграда с допълнително застрояване и басейн от категория „Еднофамилни къщи – ново строителство“.

Жилищна сграда с допълнително застрояване и басейн - конкурс Баумит, етап Зима

Сградата се намира в гр. София, ул. „Димитър Ил. Димитров“, № 3 и е със заявител и изпълнител Джентъл Хаус ЕООД. Проектант на сградата е арх. Лорита Панова от ЛП Арх ООД, а използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие НанопорТоп.

Трите сгради победителки заслужено отиват на финалния етап на конкурса „Фасада на годината 2017″ където заедно с фаворитите от предходните сезони ще се борят за крайната победа. Не сме забравили и за всички гласували, които могат да спечелят награда от сезонната томбола на Баумит България.

Можете да подкрепите своя фаворит сред всички победители в етапите за 2017 г. на големия финал, който ще се състои от 1.03 до 10.03 в 12:00 ч.ТУК!

Споделете: