Fibank награди най-добре представилата се българка в Пьонгчанг

Сани Жекова получи дизайнерско златно кюлче „Година на кучето“

Fibank награди най-добре представилата се българка в Пьонгчанг - Александра Жекова

Генералният спонсор на Българския олимпийски комитет (БОК) – Fibank (Първа инвестиционна банка) награди на стилна церемония най-добре представилата се българка на зимните олимпийски игри в Пьонгчанг – Александра Жекова.

Сани Жекова получи дизайнерско златно кюлче „Година на кучето“. То е изработено от най-висока проба инвестиционно злато със стилен дизайн и произведено от Швейцарската рафинерия P.A.M.P.

Бижуто беше връчено лично от г-н Неделчо Неделчев, Главен изпълнителен директор на Fibank, който сподели:

„За нас от Fibank развитието на таланта на нашите спортисти се е превърнало в кауза, в която вярваме и винаги сме отстоявали. Сани е доказала себе си пред целия свят. Щастлив съм, че ние от Първа инвестиционна банка винаги сме подкрепяли нейната кариера и израстване като спортист. Пожелавам й крепко здраве, много късмет и съм сигурен, че пред нея предстоят още много успехи и незабравими моменти“.

От своя страна родната звезда в сноуборда Сани Жекова изказа своята благодарност за дългогодишната подкрепа и оказаното й доверие от страна на Fibank. Сани изрази своите благодарности и към Българската федерация по ски (БФСки) и всички свои почитатели.

Споделете: