Предстои финалът на етап „Зима“ в конкурса на Баумит

До 28.02. можете да подкрепите своя фаворит сред участниците в зимния етап на „Фасада на годината 2017“

Зимата все още е тук – макар и позагубила голяма част от своята бяла мощ, снегът все още се опитва да украсява планини, поля, села и градове. Колкото и да сме нетърпеливи в очакването на пролетта, след броени дни първо ще сложим край на един друг зимен етап – този в конкурса на Баумит „Фасада на годината 2017“.

Вече сме в края и на гласуването за последния етап в конкурса за 2017 г. – етап „Зима“!

Все още имате време да подкрепите сградата, която ви е харесала най много до 28-ми февруари когато точно в 12:00 часа ще сложим край на гласуването.

Разгледайте претендентите Тук и изберете вашия фаворит!

Временно класиране: 

До момента на първо място с 59 гласа поставихте  многофамилна жилищна сграда в град Ямбол, жк Граф Игнатиев.

Заявител и изпълнител на проекта е фирма Елит Строителна Компания ЕООД. Проектант на сградата е арх. инж. Петър Василев, Айва – Б EООД, а инвеститор община Ямбол. За обекта е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система с каменна вата и крайно покритие ГранопорТоп.

Втора позиция във временното класиране вашите гласове отредиха на еднофамилна жилищна сграда в гр. Костинброд на ул. Черни връх,1.

Заявител и изпълнител Андрей Иванов. Той се е доверил на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп и КреативТоп. Проектант на сградтата е арх. Ивана Пенчева, а инвеститор Даниел Денчов.

До този момент  третото място е за ЖП гарата в гр. Бургас в категория Реновиране на исторически сгради.

Заявител и изпълнител на проекта е ДЗЗД Железопътна инфраструктура Бургас, проектант арх. Ирена Дончева, а инвеститор ДП Национална компания Железопътна инфраструктура. За оформянето на прекрасния външен вид на тази сграда е използвана мазилкова система с крайно покритие СиликонКолор.

Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за “Фасада на годината 2017”, където победителят определяте вие, уважаемото жури!

Финалното гласуване за 12-те избрани фасади ще се проведе от 1-ви до 10-ти март 2018 г. на сайта на Баумит.

Подкрепете с гласа си онази сграда, която ви е направила най-силно впечатление и участвайте в томболата на Баумит за награда.

 

Споделете: