Сграда в Казанлък грабна „златото“ в летния етап на „Фасада на годината 2016“

В последния ден на август приключи най-слънчевият етап в конкурса на Баумит!

Сезон лято на конкурса "Фасада на годината 2016"

Златна есен се задава, но лятото не се предава и отличия раздава!

Горе-долу така се случи в последния ден на месец август, когато приключва по традиция и летният етап на конкурса на Баумит  „Фасада на сезона – Лято 2016“.

Този път най-горещият месец, а да си признаем – и цялото лято, минаха под знака на спорта, състезанията, победите, загубите, медалите. От европейското по футбол до  олимпиадата в Рио – светът беше надпревара!

А у нас също се развихриха спортни страсти – седем претендента участваха в летния етап на състезанието „Фасада на годината“ и ето, че дойде време Баумит да окичи тримата победители с медалите.

След тримесечно онлайн гласуване на сайта fs.baumit.bg бяха събрани 109 гласа на публиката.
С 57 от тях изборът бе ясен –  „златото“ грабна  Обект 5 – Жилищна сграда в гр. Казанлък, ул. Ген. Столетов 11!

obekt-5
Проектант на сградата е арх. Ивелин Недялков, инвеститор е Кей Джи Казанлък OOД. Изпълнител и заявител в конкурса е Атан 2008 EOOД, използвал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие КреативТоп файн и ГранопорТоп R2.
Честито на златния медалист!

Със среброто и 46 гласа на журито се закичи Обект 6Многофамилна жилищна сграда от гр. Симеоновград, ул. Раковска 21!

obekt-6
Проектанти на сградата са арх. Веселин Няголов, арх. Данаил Стефанов и арх. Катя Маджарова. Инвеститор е Община Сименовград с кмет Милена Рангелова. Изпълнител е Новел – М ЕООД използвал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие ГранопорТоп К1,5 и К2.
Честито на обекта!

Бронзът остана за Обект 7Жилищна сграда гр. Варна, ул. Евлоги Георгиев № 37, който е също достоен за златото!

obekt-7
Проектант на сградата е арх. Мирослав Сталев, инвеститор и изпълнител е Топленд Стройинвест OOД избрал материалите   Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие КреативТоп Файн и СиликонКолор.
Честито на обект 7!

Трите фасади-финалистки от летния конкурс отиват на големите финали през 2017 г., където ще срещнат конкуренцията във фасадите на победителите от сезон пролет и бъдещите – есен и зима 2016 г.

Баумит благодари на всички, които взеха участие в летния конкурс, както и на всички 109 гласували!

Споделете: