Многофамилна жилищна сграда в гр. Плевен е най-красивата пролетна фасада!

Приключи етап „Пролет“ в конкурса на Баумит

Макар и пролетта да не си е отишла съвсем, в последния майски ден точно в 12:00 ч. завърши първият етап от тазгодишния конкурс “Фасада на годината 2018” – етап „Пролет“! В него премериха сили осем прекрасни фасади в различни категории.

Вие, почетното жури и приятели на Баумит, подредихте крайното класиране по следния начин:

На първо място се класира многофамилна жилищна сграда от град Плевен.

Обектът е в категория „Жилищни сгради – ново строителство“ и се намира на ул. „Ал. Стамболийски“ 4.

Проектант и заявител на обекта е арх. Румен Шекеров от „Шекеров архитекти“. Изпълнител и инвеститор е фирма „Четири едно“ ООД. Пролетната фасада е осъществена с помощта на Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие СиликонТоп К1,5. Цветовете са 0019, М746, М747.

 Второ място зае обект 8:

 

Обектът е в категория „Термично саниране“ и е по НПЕЕМЖС. Намира се в гр. Габрово на ул. „Спортна“ №3, вх. А, Б и В. Проектант е арх. Константин Брънеков от „Лано Проект“ ЕООД. Заявител и изпълнител е фирма „Гипсотехника“ ООД, а инвеститор е Община Габрово.

Фасадата е изпълнена с Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Цветовете са 0608, 0605, 0603.

На трето място класирахте обект номер 7 в гр. Кюстендил:

Обектът представлява триетажна жилищна сграда с магазини и се състезава в категория „Жилищни сгради – ново строителство“.  Заявител и изпълнител в конкурса е фирма „Дарсас“ ЕООД. Проектант е арх. Георги Велков, а инвеститор Михаил Стоянов. Използваните материали за фасада са Баумит интегрирана топлоизолационна система Стар с крайно покритие ГранопорТоп К1,5. Цветовете са 0195 и 0192.

Екипът на Баумит България честити на победителите!

Очаквайте скоро началото на етап лято!

 

Споделете: