Надпреварата вече започна – кой проект ще грабне приза Баня на годината?

43 идеи очакват вашите гласове в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013!

Гласуването в 10-тото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 вече започна и ще продължи до 4-ти март.

Гласуването в 10-тото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 вече започна и ще продължи до 4-ти март.

Общо 43 проекта се включиха за участие в юбилейното издание на конкурса, а журито, което се състои от доказани професионалисти в сферата на архитектурата и дизайна ще оценяват проектите по шест критерия и ще излъчи „Баня на годината 2013”.

Своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса http://www.banianagodinata.com. Избраникът на публиката ще получи приза „Ideal Standard Баня на публиката 2013”.  Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат награди.

Победителите ще бъдат известни на официалната церемония на 18 март, която ще се проведе в София Евент Център, Парадайс Мол.

В конкурса се включиха 3D визуализации и проекти, които са цветен скициран чертеж в художествена перспектива, в които са използвани само продуктите на Ideal Standard.

Победителите в двете конкурсни категории получават приза „Ideal Standard Баня на годината 2013” и награда – посещение на специализирано изложение за дизайн „100% дизайн Лондон”, както и допълнителни награди от организаторите и медийните партньори на конкурса. Всички номинирани участници също ще получат награди.

Партньори на конкурса тази година са DIBLA, Асоциацията на интериорните дизайнери в България. Медийни партньори са Градът медиа груп, сп. Наш дом и сп. Идеален дом.

Цялата информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013, както и всички проекти са публикувани на официалния уебсайт на конкурса – http://www.banianagodinata.com, където можете да изберете и вашата идеална баня!

Разгледайте всички тези креативни идеи и гласувайте, защото надпреварата е много оспорвана, но победителят може да бъде само един!

 

Споделете: