Само 10 дни остават до крайния срок за приемане на проекти в конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013

Голямата награда е посещение на специализирано изложение за дизайн „100% дизайн Лондон”

„Скроени по хората пространства”

Времето винаги препуска неумолимо и вече остават само 10 дни до изтичането на крайния срок, в който се приемат проекти за участие в десетото юбилейно издание на конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013.

Последният срок за подаване на материали е  до 12 часа на 24 февруари 2014 г. на сайта на конкурса http://www.banianagodinata.com.

В конкурса могат да се подават 3D визуализации и проекти, които са цветен скициран чертеж в художествена перспектива, в които са използвани само продуктите на Ideal Standard. Проектите трябва да бъдат авторски, проектирани от студенти или млади професионалисти с квалификация и опит в областта на интериорния дизайн и архитектурата, продуктов дизайн, пространствен дизайн, инженерен дизайн, индустриален дизайн, приложни изкуства.

Доказани професионалисти в сферата на архитектурата и дизайна са в състава на журито, които ще оценяват проектите по шест критерия: Прецизност при представяне на проекта; Оптимизация на пространството; Иновативност; Реализация на проекта; Ергономичност и Подбор на продуктите.

Победителите в двете конкурсни категории получават приза „Ideal Standard Баня на годината 2013” и награда – посещение на специализирано изложение за дизайн „100% дизайн Лондон” и с допълнителни награди от организаторите и медийните партньори на конкурса. Всички номинирани участници също ще получат награди.

Своята баня-фаворит ще могат да изберат и интернет потребителите в официалния сайт на конкурса www.banianagodinata.com. Избраникът на публиката ще получи приза „Ideal Standard Баня на публиката 2013”.  Сред участвалите в онлайн гласуването на случаен принцип ще бъдат изтеглени 20 участника, които ще получат награди.

Цялата информация за конкурса Ideal Standard Баня на годината 2013 е публикувана на официалния уебсайт на конкурса – www.banianagodinata.com.

Споделете: