Къща за гости в с. Градево е с най-красивата фасада за 2015 г.!

Големият победител в конкурса „Фасада на годината 2015“ на Баумит събра 4219 гласа!

Конкурсът "Фасада на годината 2015" приключи!Всяко състезание винаги има своето начало и край, а големият победител е винаги само един! И колкото и да ни се струва, че сякаш само миг време ни дели от началото на конкурса „Фасада на годината 2015“, а ето че вече настъпи и моментът да покажем коя е най-красивата фасада за предходната година….

Няма как да не споделим и факта, че за пореден път конкурсът бе белязан с изключителната активност на публиката – за 12 месеца 33 състезателки-фасади събраха общо 11 326 гласа!

Големият финал на конкурса „Фасада на годината 2015“ на Баумит, превърнал се вече в дългогодишна традиция, приключи точно на 11.03.2016 в 12:00.

Фасади, изработени с Баумит материали, могат свободно да участват в един от четирите етапа, на които е разделен конкурсът всяка година.

Зад всяка сграда стоят екипи от професионалисти  – архитекти, строители и инвеститори, които също биват отличавани с награди.

И фасадата на 2015 г. е:

С 4219 гласа на публиката – всеки, посетил сайта и гласувал еднократно, победи „Къща за гости“ в село Градево, община Симитли.

Къща за гости в село Градево

Проектант на къщата е арх. Любомир Огорелков, инвеститор е ЕТ „Борислав Илиев – 1973“, а изпълнител е фирма „Корект строй“ ООД, вложил материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система Про с крайно покритие ГранопорТоп К1,5.

Честито на победителя!

На второ място с 3980 гласа и 239 гласа разлика от първенеца се класира обект „Международен образователен бизнес център“ в гр. Гоце Делчев , ул. Дунав 5, вх. А.

obekt-1

Проектант е арх. Мария Сакелариева от Алтернатива-АМ ООД, инвеститор е фирма ТЕМЕЛКОВИ-МИСТЕМ-Д ООД, а изпълнител  Шербетов- М ООД, използвал материалите Баумит интегрирана топлоизолационна система ОпънСтар с крайно покритие НанопорТоп К1,5.

Честито на обекта!

На трето място с 358 гласа на публиката се класира реновираната офис сграда на „ЗАД „Алианц България” в гр. Русе, ул. „Александровска” № 33.

111

Изпълнител и заявител в конкурса е фирма Мигети Инженеринг ЕООД, която е използвала Баумит мазилкова система с крайно покритие НанопорКолор, СиликонКолор и Металик.

Честито на обекта!

Екипът на Баумит България благодари на всички 33 фасади и техните екипи, които се включиха в конкурса за 2015 година, както и на хилядите членове на журито, които ревностно гласуваха!

Бъдете готови за началото на етап Пролет, с който на практика ще дадем старт на началото на конкурса за 2016 година!

Очакват ви нови обекти! Скоро!

 

 

Споделете: