Hotel ZOO Sofia – официален спонсор на тенис турнира ATP 250  Sofia Open

Hotel Zoo Sofia е официален спонсор на най-голямото спортно събитие провеждано в столицата, турнир от календара на Асоциацията на професионалните тенисисти (ATP) – Sofia Open.

За пети път в историята си България e домакин на турнира, който се провежда в зала “Арена Армеец” oт 7 до 14 ноември.

За нас – екипът на  Hotel Zoo Sofia, е изключителна гордост и привилегия да подкрепим  един от най-престижните тенис турнири в света. Радваме се, че тази година въпреки пандемията, събитието не отпадна от международния спортен календар и ще посрещнем у нас водещи в световната ранглиста тенисисти”, коментира Цветелина Воденичарова, управител на бизнес хотела.

Hotel Zoo Sofia е луксозен четиризвезден комплекс, разположен в южния район на София, само на 200 м от Зоологическа градина – София в близост до Борисовата градина и Ловен парк.

Хотелът предлага на своите посетители комфорта и тишината на крайградската зона в съчетание с изискана хотелска обстановка, като същевременно осигурява бърз и удобен достъп до центъра на града и летище София.

На разположение на гостите на хотела са както професионалното обслужване и коректното отношение на нашия персонал, така и ресторант, задоволяващ всеки кулинарен каприз. За да не чувстват липсата на домашен уют и за да се насладят на спокойствието след тежък работен ден, екипът на Hotel Zoo Sofia ще бъде на тяхно разположение по всяко време, за да посрещне всички техни нужди„, уточнява г-жа Воденичарова.

Споделете: