Как да изберете лесно и бързо точните керемиди и аксесоари за новия си покрив?

Ще изграждате нов покрив? Новият онлайн калкулатор за керамични керемиди Тондах ще пресметне точното количество и стойност!

Строителството на всяка нова къща включва и изграждането на „петата й фасада“ – нейният покрив! А за тези сгради, които вече са били построени преди време, често се налага пълна реновация на компрометирания по един или друг начин покрив.

И когато настане времето за избор на нова покривна система, защото всеки покрив не се състои просто от определено количество керемиди, а и от редица долълващи аксесоари и елементи, пред собствениците застава въпросът – какво количество керемиди и на каква стойност ще са необходими?

Доказан факт е, че ако изборът са керамичните керемиди или по-точно казано, покривна система Тондах, то собствениците могат да бъдат спокойни, че инвестицията в керамичен покрив ще им се отплаща многократно във времето.

А с помощта на новия онлайн калкулатор всеки би могъл да избере правилните керамични керемиди като цвят и модел Тондах за новия си покрив, както и аксесоари за него.

С него се работи изключително лесно, могат да бъдат пресметнати брутните цени в зависимост от модела керемида, съответния цвят, както и според населеното място, където се намира сградата.

И нещо също така важно – калкулаторът може да бъде използван онлайн по всяко време!

А как да изберете най-доброто решение за новия си покрив с керамични керемиди Тондах – с отлично качество и на удачни цени, можете да видите и пресметнете ТУК!

…….

За Винербергер:

Винербергер ЕООД е част от групата Винербергер – най-големият производител на тухли в света. Компанията стъпва на българския пазар в края на 2004 г., а в 2007 г. в град Луковит пуска в експлоатация най-модерния керамичен завод на Балканите.

Закупуването на Tondach успешно допълва решенията за жилищно строителство чрез керамични строителни материали и така в продуктовото фолио на Винербергер днес се предлагат керамични блокове Porotherm, керамични керемиди Tondach, покривни аксесоари Tondach, фасадни тухли Terca.

Дейността на Винербергер обхваща всички процеси от добива на глина, производство, сертифициране на продукцията, до търговията и технически консултации.

Споделете: