Коледна украса с капачки от кутии за боя грее в Русе

Ефектна 10-метрова елха от 1800 капачки украси фасадата на Оргахим

2

Оригинална 10-метрова елха от рециклирани капачки на кутии от боя грейна на фасадата на компанията Оргахим в Русе.

Елхата тежи около 100 килограма, окачена е на специална конструкция, а капачките са закрепени на мрежа, която се използва за армиране на мазилки.

1

За изработката на ефектната коледна украса сериозна помощ е оказана от неправителствената организация Сдружение Трансформатори, с които Оргахим работи по популяризирането на инициативи за облагородяване на градското пространство.

Нестандартната идея за коледна декорация идва от стремежа за опазване на околната среда и е в съответствие с политиката на компанията за корпоративна и социална отговорност. Дори в празнични моменти, приоритет на Оргахим е с дейността си да защитава хората и природата, и същевременно да внася цвят и добро настроение в живота на всички.

…………………………………………………..

За Оргахим:

Оргахим АД е най-големият производител на бои, лакове, смоли и анхидриди в България и една от най-големите и най-добре оборудвани химически компании в Югоизточна Европа. Дружеството има над 110 годишна история в производството на специализирани химикали и покрития, с модерни инсталации и значителни ресурси, използвани за разработването на нови продукти.

Компанията има над 2000 продукта, 500 служители, 5 фирмени магазина, 7 дистрибутора и партньори в цялата страна.

 

Споделете: