Десет красиви фасади очакват вашето внимание!

Стартира зимният етап в конкурса „Фасада на годината 2016“

Сезон "Зима"

Годишният кръговрат отново се завъртя и няма абсолютно никаква шега – зимата канена или не, вече е тук! Слънцето сутрин хапливо ни провокира да се върнем отново на топло в къщи, мъглите скриват от погледа и градове, и села, а снегът… ех, този вълшебник, какви само красиви бели приказки разказва, нали?

Вече няма и помен от есенния сезон и с пълна сила приветстваме зимата с цялата й красота от празнични дни. Настроението при нас вече е предколедно. При вас как е?

В този етап на конкурса на Баумит за вашето внимание ще се борят цели десет красавици от различни точки на България – Благоевград, София, Гоце Делчев, дори и от морския бряг топли пристигат две фасади от Варна и Обзор.

Ако все още не сте видели десетте снежанки в конкурса за най-прелестни фасади, тук можете да ги разгледате и разбира се, да подкрепите вашия фаворит.

В зимния етап ви очакват представителки в категориите: жилищни сгради, еднофамилни къщи, нежилищни сгради, ново и възстановително строителство.

Уважаеми приятели на Баумит, гласувайте, бъдете активни и подкрепете своята зимна фасада фаворит до 28. 02. 2016 г. до 12ч.

Трите зимни фасади с най-голям брой гласове ще се класират за големия финал на конкурса през март 2017г.

Весело посрещане на празниците от Баумит и от десетте ледени кралици!

Споделете: